ICLICK
Doelgroep: iedereen die op een veilige wijze één of twee elektrische apparaten wil in- of uitschakelen via iPad of iPhone.

De innovatieve iClick stelt u in staat om elektrische apparaten (lamp, speelgoed t.v, radio bijvoorbeeld) draadloos in- of uit te schakelen, met behulp van de gratis iClick-app op uw iPad of iPhone. U vindt de app in de Apple App Store.

Doe eenvoudigweg de stekker van het apparaat dat u aan of uit wilt zetten in de iClick en u kunt ze op de volgende manieren gebruiken vanaf uw iPad of iPhone:


Eigenschappen:

De app heeft veel mogelijkheden om de leeromgeving effectief en plezierig te maken. Kies bijvoorbeeld de kleur van iedere schakelknop op het beeldscherm, of vervang die door een foto uit de bestaande fotogalerij, dan wel; maak een foto met de iPad of iPhone en gebruik die.

Omdat er geen fysiek contact is tussen de iPad en de iClick, noch de aangesloten elektrische apparaten, wordt maximum veiligheid geboden aan de gebruiker.

iClick ondersteunt volledig de SimplyWorks draadloze knoppen, alsmede ieder andere soort knop met draad, die via de twee 3,5 mm ingangen worden aangesloten.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iClick Europese versie à € 369,50