BJOY CLICK SCHAKELKASTJE
De BJOY Click is een configureerbaar interfacekastje voor het gebruik van losse schakelaars (knoppen) als alternatief voor de muis. Op de BJOY Click kunnen 6 schakelaars aangesloten worden: 4 voor het besturen van de muispijl en 2 voor het uitvoeren van klikfuncties. De BJOY Click wordt via een vrije USB-poort aangesloten op de computer.

Met behulp van de bijgeleverde software kunnen niet alleen verschillende klikfuncties aan de muisknoppen worden toegewezen, maar zijn ook de snelheid, versnelling, gevoeligheid, auditieve feedback en oriëntatie van de muiscursor instelbaar. Daarnaast kan voor de schakelaars een acceptatietijd worden ingesteld. Al deze instellingen worden bewaard op de BJOY Click zelf, zodat deze eenvoudig op meerdere pc's gebruikt kan worden. Bovendien maakt dit het interfacekastje ook goed bruikbaar voor het bedienen van een Android tablet met usb-aansluiting (of adapter). Ook aansluiting op een iPad via onze Connectionkit is mogelijk.

Technische gegevens
Afmetingen: 67 x 67 x 28 mm
Aansluiting pc: USB (plug and play)
Aansluitingen schakelaars: 6x 3,5 mm jack

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
BJOY Click schakelkastje à € 225,00