TECLA DRAADLOOS SCHAKELKASTJE
Doelgroep: Personen met ALS, Beperkte handfunctie, CVA, Herseninfarct, Locked-In Syndroom, MS, NAH.

De Tecla geeft mensen met een beperkte lichaamsbeweging (als gevolg van handicap of ziekte) toegang tot hun touchscreen-apparaten, zoals smartphones (zowel iPhones als Androïd apparaten) en tablets. Tecla maakt het mogelijk om iOS en Android smartphones en tablets, maar ook computers te gebruiken met op de Tecla aangesloten losse knoppen, ja zelfs de bediening van uw rolstoel kan dan gebruikt worden om telefoon, tablet of computer te bedienen.

Een gebruiker aan het woord:

"De Tecla is een aantal weken in gebruik vanwege dwarslaesie. Hij is gekoppeld aan een iPhone om te bellen gesprekken aan te nemen en om berichtjes te ontvangen en versturen. Foto's kijken gaat ook goed. De iPhone heeft duidelijk menu voor instellen van parameters. Het is wel lastig om te zien wat het effect is van een wijziging.
Scannend werken gaat best traag en alles kost wel wat moeite, maar het gaat eigenlijk best goed, na even wennen. Jammer dat je een aantal keren moet klikken om de telefoon aan te nemen.
Het afkoppelen van de Tecla gaat door drie keer kort op het knopje van de telefoon te drukken, dan kan iemand anders mijn telefoon ook gebruiken. Weer drie keer drukken en hij scant weer, handig.
Het gekleurde lampje is vrij lastig te zien, maar dat was maar één keer bij het instellen nodig.
Accu heeft goede levensduur van een paar dagen dat is lang genoeg om een periode zonder laden te overbruggen. Hij kan ook opgeladen worden via de rolstoel!
Al met al een mooie oplossing voor het bedienen van de telefoon."

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Tecla draadloos schakelkastje à € 369,50