USB TYPE-C MULTI ADAPTER CABLE EXPERT
Nu is het wel heel eenvoudig om uw telefoon op uw tv aan te sluiten, m.b.v. deze adapter is het simpelweg een HDMI-kabel in uw tv pluggen, de andere kant in deze adapter, de adapter op de USB-C poort van uw telefoon aansluiten en u ziet de foto's en video's die u hebt opgenomen meteen op uw tv!

Ook is het een fluitje van een cent om een muis of keyboard op uw telefoon aan te sluiten. Eenvoudig in de USB-poort van deze adapter stoppen, USB-C 'mannetje' onderin uw telefoon doen en het werkt op alle Androïd telefoons, omdat Androïd dan meteen een muiscursor laat zien op het scherm van uw telefoon. Vanaf najaar 2019 moet e.e.a. ook op iPhones en iPads werken, want dan is er het nieuwe iOS voor deze apparaten, dat ook een cursor op het scherm toont!

Kenmerken:
USB-C type laadpoort (geen data) female (vrouwtje) voor opladen
USB-A data poort = grote USB 3.0 aansluiting female (vrouwtje) voor het aansluiten van een usb-stickje, camera, muis, keyboard etc.
HDMI output female (vrouwtje): voor het aansluiten van een monitor of tv met HDMI-poort (max. 4K op 30 Hz)
De HDMI-functie is alleen compatibel met apparaten die video ondersteunen via de USB Type-C poort
Wordt geleverd in drie uitvoeringen: Zilver, goud of 'space grey' op blister

Afmetingen: 58,5 x 51 x 11,6 mm
Lengte kabel: 75 mm
Gewicht: 44 gram

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
USB type-C multi adapter Cable Expert Zilver à € 19,95
USB type-C multi adapter Cable Expert Goud à € 19,95
USB type-C multi adapter Cable Expert Space grey à € 19,95