BOEKENWURM
Nieuw, van AbleNet: de Boekenwurm. Voor kinderen (maar ook oudere verstandelijk gehandicapten bijvoorbeel) een ideale manier om thuis of op school hun favoriete boek of hun schoolopdracht te 'lezen'.

Stelt u zich eens voor dat uw niet-lezende zoon of dochter voor het eerst van zijn of haar leven zomaar alleen een boek kan lezen. Dat kan met de Boekenwurm. U heeft er niet eens een computer voor nodig! Het is een los functionerend apparaat.

Boekenwurm 2
Edupro is er trots op een geheel nieuwe Boekenwurm te introduceren! Transformeer elk boek in de (school)bibliotheek in een audioboek dat met losse knoppen is de bedienen in een paar minuten.

Op school: laat de Boekenwurm kinderen met een functiebeperking hardop boeken lezen tijdens leestijd.

En thuis: zou het niet geweldig zijn om opa's stem te horen bij het voorlezen van dat mooie en speciale boek van uw kind, dat het zelf kan "lezen" voor het slapen gaan? Met de Boekenwurm is het gewoon mogelijk!

U hoeft zich niet beperkt te voelen tot de kleine selectie van beschikbare digitale boeken die tegenwoordig op de markt zijn. Met de ingebouwde SD-geheugenkaart, stelt de Boekenwurm u in staat uw eigen audioboek-bibliotheek te creëren tegen een fractie van de kosten...

Stelt u zich een voor: een klas met leerlingen waar er een paar bij zijn die niet lezen (kunnen). Met de Boekenwurm kunnen zij meelezen met de kinderen die wel kunnen lezen! Als ze de bladzijde die moet worden gelezen aanraken, kunnen ook zij dat doen met de Boekenwurm! Op die manier kunnen ze helemaal deelnemen aan het lezen op school in de klas. Ze zijn op die manier een met de klas, met de verhaaltjes en de karakters in die verhaaltjes en doen volwaardig mee in de groep. Alle vaardigheden die nodig zijn om een boek te lezen zijn nu binnen het bereik van ieder kind, hoe zwaar de handicap van hem of haar ook is.

Met recht een inclusief product!

Zorgt ervoor dat kinderen plezier hebben in de leesles, dat het u eens een boek kan voorlezen.

Hoe werkt de Boekenwurm? U kiest een willekeurig boek en maakt het vast aan de Boekenwurm. Maak het boek geschikt voor gebruik met de Boekenwurm d.m.v. de bijgeleverde stickers en de paginaherkenner. U neemt dan de pagina op, of laat een broer, zus of medeleerling dat doen en het gezamenlijk lezen kan beginnen. Vader/moeder en kind of klasgenoot met klasgenoot!

- Het kind kan 'lezen' door middel van het aanraken van de sticker op de betreffende pagina, of door een knop te activeren.
- Het geheugen voor spraak is 80 minuten, ruim genoeg voor het voorlezen van een aantal boeken.
- Stillezen kan via een koptelefoon.
- Geluid is van hoge kwaliteit.
- Door de hoge opnamekwaliteit kan ieder gelezen woord gemakkelijk worden vernomen.
- Het apparaat heeft een ingebouwd gebiedje voor het geven van een opdracht.
- Afmetingen: 21 x 20 x 5 cm.
- Gewicht: 8 ons

Een Inclusive product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Boekenwurm 2 à € 300,50
Boekenwurm 1 (zolang de voorraad strekt) à € 153,50
Boekenwurm Geleidebord à € 70,50
Boekenwurm Adaptatie pakket voor vier boeken à € 80,50
Boekenwurm Stickers en Pagina Detector pakket à € 35,95