DRAAGBARE LICHTKRANT
De Draagbare Lichtkranten vallen direct op. Uw klanten of bezoekers zien direct de badge en weten dat de drager vertegenwoordiger is van uw instelling of bedrijf. Zeker in een drukke omgeving, waar veel mensen zijn, valt men direct op.
Misschien wat u nodig heeft op een drukke beurs, bij een flink evenement, in een drukke winkel, achter een verkoopbalie, bij een kassa of een hotelbalie. Kortom: op alle plaatsen waar iemand graag snel door de juiste medewerker wil worden geholpen.

De nieuwe display is op het apparaatje zelf programeerbaar op zeer simpele wijze met een paar knopjes. Het is mogelijk om zes teksten te programmeren tot in totaal 512 karakters!
Ook de loopsnelheid van de tekst is aan te geven.

De badge wordt bevestigd met een sterke dubbelzijdige magneet op uw overhemd of jasje.
Het aanbrengen gebeurt snel en handig, u hoeft niet bang te zijn dat u uw kleding beschadigd, want door de magneet blijft alles op zijn plaats en onbeschadigd!

De Lichtkrant is snel te verwisselen van de ene naar de andere persoon.
De draagbare lichtkrant werkt 24-36 uur op 1 batterijtje. We hebben het zelf uitgeprobeerd op de BETT-beurs in Londen, gedurende 2 beursdagen liepen we daar rond met de Lichtkranten en het batterijtje hoefde niet vervangen te worden.
Formaat van de Lichtkrant is 15 x 70 mm

De Draagbare Lichtkrant is uitermate geschikt voor het tonen van:
- Welkomsteksten
- Aanbiedingsteksten
- Mededelingsteksten
- Firmanaam
- Een boodschap die u wilt meedelen

U ontvangt de Draagbare Lichtkrant compleet met software een knoopcelbatterij. Nieuwe batterijen kunt u simpelweg bij uw fotowinkel of b.v. de HEMA verkrijgen! Ook Edupro kan ze leveren.

Versie om simpel en snel teksten programmeren via uw PC!
De 'LED Badge USB-programmeerbaar' is heel snel en eenvoudig via de PC in te programmeren. Na een snelle installatie van de bijbehorende software is de LED Badge met de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten op de PC.

Vervolgens hoeft u alleen nog maar een tekst in te voeren en de tekst verschijnt op het display van de LED Badge! De tekst mag maximaal 253 karakters lang zijn. U kunt 5 snelheden selecteren waarmee deze tekst moet lopen.

De LED Badge werkt op 2 x CR2032 batterijen, deze worden meegeleverd! Deze batterijen gaan 15 á 20 uur mee in deze LED Badge. U heeft ook de mogelijkheid om extra batterijen bij te bestellen.

Technische specificaties:
Display kleur: Rood
Aantal pixels: 7 x 21
Afmetingen display: 18 x 70 mm
Afmetingen badge: 80 x 60 x 5 mm
Opslagcapaciteit: 253 karakters
Levensduur batterij: 15-20 uur
PC interface: USB
Gewicht: 30 gram
Voeding: 2 x 3V batterijen (CR 2032; worden meegeleverd)

In de doos:
1 x LED Badge USB-programmeerbaar
1 x CD met software en gebruiksaanwijzing
1 x USB-kabel
2 x CR2032 batterijen

Grote lichtkrant voor op de balie of aan de muur:
Deze rechthoekige hanger is voorzien van rode ledjes. U kunt uw eigen teksten programmeren en laten scrollen op deze hanger c.q. dit baliemodel. De hanger is voorzien van 259 ledjes en het scherm heeft een formaat van 177 x 27 mm. Afmeting bord : 230 x 60 x 14 mm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Draagbare Lichtkrant Eenvoudige Uitvoering Rood à € 20,95
Draagbare Lichtkrant Eenvoudige Uitvoering Blauw à € 25,95
Draagbare Lichtkrant Eenvoudige Uitvoering Groen à € 30,95
Batterijen voor Draagbare Lichtkrant Eenvoudige Uitvoering GP CR 2016 (10 stuks) à € 15,95
Via PC Programmeerbare Uitvoering Lichtkrant Rood à € 30,95
Batterijen voor Via PC Programmeerbare Uitvoering Lichtkrant GP CR 2032 (10 stuks) à € 15,95
Lichtkrant Balie Uitvoering à € 50,50