MICROSOFT FINGERPRINT READER USB
Nu is er een gemakkelijke manier om al uw wachtwoorden te beheren, zonder dat u ze allemaal hoeft te onthouden. Met de Microsoft Fingerprint Reader meldt u zich aan op uw computer, logt u in op uw favoriete websites en wisselt u snel van gebruiker. U hoeft alleen maar uw vinger op de ontvanger te plaatsen wanneer u een wachtwoord of gebruikersnaam moet opgeven.

De Fingerprint Reader is een handige oplossing voor de meeste consumenten die moeite hebben met het onthouden van een wachtwoord, en de gemiddelde consument heeft er maar liefst twintig. Dankzij de kleine afmetingen en het zilverkleurig uiterlijk past de Fingerprint Reader op ieder bureaublad. Gebruik Microsoft Fingerprint Reader niet ter bescherming van vertrouwelijke gegevens, zoals financiële informatie, leerlinggegevens, of voor toegang tot bedrijfsnetwerken.

- De Fingerprint Reader vervangt gebruikersnamen en wachtwoorden door uw vingerafdruk
- Intuïtief gebruik van de sensor: deze licht op als hij uw vingerafdruk leest
- Ruimtebesparend ontwerp in zilver
- Eenvoudig aan te sluiten op een USB-poort

Minimale Systeemvereisten
- Pentium 233MHz of snellere processor
- Windows XP Home Edition of Professional, Windows XP Media Center Edition, of Windows XP Tablet PC Edition
- 128MB RAM
- 45 MB vrije harde schijfruimte
- Microsoft Internet Explorer 6.0 of later en MSN Explorer 8.0 en 9.0

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Microsoft Fingerprint Reader USB à € 41,95