SINGLE ARM MET BUREAUBEVESTIGING EN PLAATJE VOOR LOSSE KNOP
In de serie bevestigingsarmaturen een prima oplossing die voor niet al te zware objecten zoals losse knoppen.

U kunt ze met de meegeleverde klamp op bureau, schooltafeltje of rolstoel bevestigen en ze zullen door de zware constructie van de klamp niet zo snel losschieten.

Een metalen plaatje (naar keuze cirkel met een doorsnee van 7,5 cm, rechthoek van 7,5 bij 12,5 cm. of een driehoek met zijden van 7,5 cm) leveren we ook standaard mee, daarop kunt u uw knop bevestigen.

Zoals u op het plaatje kunt zien, leveren we overigens standaard ook een zogenaamde camera-bracket mee, daarop kunt u dus ook nog eens een camera monteren als u een keer een foto wilt maken en uw camera op tafel of bureau stevig vast wilt maken. Een multifunctioneel armatuur dus, deze Single Arm!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Single Arm met driehoekig plaatje à € 147,50
Single Arm met rond plaatje à € 147,50
Single Arm met rechthoekig plaatje à € 147,50