BOBBY LAPTOPSTANDAARD VAN PLEXIGLAS
Doelgroep: Laptopgebruikers die hun laptop als desktop willen gebruiken.

Houdingverbetering van nek en schouder bij mobiel en/of vaste laptopgebruik is te verwachten bij gebruik van de Bobby...

De 'Bobby' is een zeer stabiele in 3 standen verstelbare laptopstandaard, gemaakt van mat acryl. Het gepatenteerde ontwerp voldoet aan alle hoge eisen om het gebruik van laptops ergonomisch en conform Arbo-normen mogelijk te maken. Bobby wordt, niet alleen door ergonomen maar ook door zijn gebruikers, geprezen om zijn eenvoud, prijs en ergonomische waarde. Bij voorkeur te gebruiken i.c.m. apart toetsenbord en muis.
De Bobby bestaat uit 2 delen die in 3 standen in elkaar geschoven kunnen worden, waardoor de laptop op de juiste hoogte (t.b.v. beeldschermpositionering) komt. Conform Arbo-normen mag de gebruiker, zonder accessoires, niet langer dan 2 uur per dag aan een laptop werken.
Met de Bobby en door gebruik te maken van een apart los (mini) toetsenbord en ergonomische muis wordt e.e.a. als desktopopstelling gezien en kan er 6 uur van gebruik gemaakt worden.

De Bobby is geschikt voor alle typen laptops, weegt slechts 400 gram dus makkelijk mee te nemen en hij is gemaakt van PMMA Dual Satin in de kleur antraciet.

BS-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Bobby laptopstandaard van plexiglas à € 60,50