KEYBOARD SUPPORT OF LAPTOP SUPPORT
Tot voor kort waren oplossingen als deze vele honderden Euro's qua aanschaf. Daar komt nu verandering in door de presentatie van deze twee fraaie ondersteunings-materialen.

Het toetsenbord van de pc wordt in het ACD keyboard support geplaatst. Hierdoor wordt automatisch de juiste werkhouding aangenomen. Voorkomt RSI doordat handen, polsen, onderarmen, schouders, nek en rug optimaal ondersteund worden. Ruimtebesparend design van duurzaam kunststof.

Ook als u een laptop gebruikt en deze op de juiste wijze, ergonomisch verantwoord, wilt gebruiken, is er nu een oplossing in de vorm van de ACD laptop-support.

De ACD Laptop en Keyboard Support Boards lenen zich er uitstekend voor om ze te voorzien van uw eigen logo! Onderstaande voorbeelden illustreren de wijze waarop uw huisstijl, logo en wensen in het ontwerp kunnen worden verwerkt. Neem vrijblijvend met ons contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Standaard leverbaar in de kleuren: Antraciet-zwart, lime, wit, rood, grijs, donkerblauw, lichtgrijs, zwart.

"Werken op een laptop geeft krampen in mijn polsen en handen, het ondersteuningsbord maakt werken voor mij op de laptop weer pijnloos mogelijk" Sonja Dippel (RSI Patiëntenvereniging)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Keyboard support Antraciet-zwart à € 61,50
Keyboard support Lime à € 61,50
Keyboard support Wit à € 61,50
Keyboard support Rood à € 61,50
Keyboard support Grijs à € 61,50
Keyboard support Donkerblauw à € 61,50
Keyboard support Lichtgrijs à € 61,50
Keyboard support Zwart à € 61,50
Laptop support Antraciet-zwart à € 61,50
Laptop support Lime à € 61,50
Laptop support Wit à € 61,50
Laptop support Rood à € 61,50
Laptop support Grijs à € 61,50
Laptop support Donkerblauw à € 61,50
Laptop support Lichtgrijs à € 61,50
Laptop support Zwart à € 61,50