VERSTELBARE LAPTOP- OF TABLETTAFEL
Doelgroep: kinderen en volwassenen die op kantoor, op de bank of op bed comfortabel en ergonomisch verantwoord willen werken of ontspannen.

- Perfect voor zowel relaxen op bed of bank, alsmede op kantoor
- Verstelbaar met 360 graden knoppen
- Voorkom nek- en rugpijn van het computeren
- Afmetingen: 42 x 26 x 48 cm
- Gemaakt van stevig en licht aluminium

Een laptop- of tablettafel die u kunt verstellen in vrijwel elke stand... handig! Deze tafel zorgt er voor dat u naar een film kunt kijken of door een tekst heen kunt scrollen zonder dat u kramp in de nek krijgt. Of u nou op de bank zit of in bed ligt, met de 360-graden knoppen vergrendelt u de tafel in de gewenste stand. En u gebruikt hem net zo makkelijk als laptopverhoging op kantoor. Los toetsenbord en muis erbij en u werkt meteen een stuk plezieriger en ergonomisch zeker meer verantwoord.

Een gebruiker aan het woord:
"Super handig en veelzijdig! Gemakkelijk in verschillende posities te gebruiken. Ideaal voor bedlegerige volwassenen alsook voorkinderen. U plakt er papier op en het is een ideale kleurtafel voor wanneer ze in bed liggen. U kunt het ook als tafeltje naast het bed zetten. De tafel is zeer licht van gewicht (1,3 kg) en kan helemaal plat opgeborgen worden. De draaiknoppen gaan met een handig kliksysteem. Er staan zelfs gradaties bij zodat u de exacte/ideale positie kunt bepalen. Een topproduct voor deze prijs."

Specificaties
- Type: Laptop- of tablettafel
- Kleur: zwart
- Materiaal: aluminium
- Afmetingen: 42 x 26 x 48 cm
- Garantie: 2 jaar

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Verstelbare laptop- of tablettafel à € 24,50