BRENNENSTUHL TAFELCONTACTDOOS MET EXTERNE (VOET)SCHAKELAAR (ECO-LINE EL CSP 24)
Doelgroep: iedereen die op eenvoudig en veilige wijze een aantal apparaten met de losse schakelknop wil aan- of uitschakelen.

De Eco-Line 6 voudige tafelcontactdoos met comfort switch plus beschikt over een externe voetschakelaar voor 4 stopcontacten en 2 permanente stopcontacten. Schakel uw elektrische toestellen handig aan en uit met deze externe voetschakelaar terwijl de stekkerdoos zelf verborgen blijft achter bijvoorbeeld een tafel of kast. De robuuste voetschakelaar beschikt over een ingebouwde indicatorlamp zodat u weet of de stopcontacten in of uitgeschakeld zijn. De stopcontacten zijn uitgerust met kinderbeveiliging in een handige 45 graden opstelling.

Als u gewend bent om met een losse knop te werken voor het bedienen van uw computer of laptop, komt de losse knop van deze contactdoos u bekend voor. Als aan- uitschakelaar bij deze contactdoos is het een uitkomst voor velen.

Gewicht: 590 gram
Afmetingen: 39 cm lang, 4,5 cm breed en hoog
Kabellengte: 150 cm
Losse knop is ongeveer 10 cm in doorsnede
Maximale belastig: 3500 Watt
Kleur: antraciet

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Brennenstuhl tafelcontactdoos met externe (voet)schakelaar à € 24,50