FELLOWES DESQ 60072 VOETENSTEUN
Doelgroep: iedereen die een verstelbare voetensteun zoekt ter ondersteuning van zijn of haar voeten en benen tijdens kantoorwerk.

Waarom zou u de Desq 60072 voetensteun kiezen?
De innovatieve Desq 60072 biedt verschillende mogelijkheden in hoogte en kantelen. Het mooie is dat hij dit doet zonder beugels of zijkanten die het oppervlak verkleinen. Deze slimme voetensteun helpt u uitstekend als uw werkplek niet optimaal is voor u.

Deze voetsteun heeft twee handige uitklapbare 'flaps' om de hoogte en kanteling aan te passen. Omdat deze geen ruimte innemen, hebben uw voeten extra de ruimte om te rusten. Zowel de onder- als bovenkant van de Desq 60072 voetsteun zijn voorzien van anti-slip. U weet zeker dat u altijd stabiel zit.

De voetsteun is goed te verplaatsen en heeft een neutraal uiterlijk. Hij biedt veel ruimte aan uw voeten en laat uw lichaam rusten zoals het hoort.

De Desq 60072 is gemaakt van slagvast polystyrene. Het plateau is 40 cm lang en 30 cm breed. De voetensteun is kantelbaar tussen de 0 en 25 graden. Verstel de hoogte en kantel door middel van de uitklapbare flappen.

Dit maakt een voetensteun zo goed: als u al een tijd oncomfortabel zit op uw werkplek, is een voetensteun een goede oplossing. Niet lekker zitten kan betekenen dat uw werkplek te hoog is. Als uw voeten geen rustpunt hebben, wordt de bloedsomloop belemmerd en kunt u last krijgen van stijve of gevoelloze benen en voeten. Wanneer dat vaker gebeurt, kunt u spierklachten ontwikkelen die ook doorwerken naar uw rug, nek en schouders. Een voetenbankje dat bij u past voorkomt dat probleem.

U zult merken dat u met de Desq 60072 meteen comfortabeler zit. Het is een stabiele, degelijke voetsteun die doet wat hij moet doen. Wisselt u weleens van werkplek? Dan neemt u hem gewoon mee.

Ontspannen achter je bureau zitten is belangrijk. Het voorkomt klachten en zorgt ervoor dat u plezierig werkt. De Desq 60072 voetensteun is daar een handig basishulpmiddel voor!

Minimale hoogte: 80 mm
Maximale hoogte: 128 mm
Afmetingen: 400 x 310 x 135 mm
Gewicht: 2,3 kg

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Fellowes Desq 60072 Voetensteun à € 34,50