FELLOWES DESQ 60073 VOETENSTEUN
Doelgroep: iedereen die een verstelbare voetensteun zoekt ter ondersteuning van zijn of haar voeten en benen tijdens kantoorwerk.

Waarom de Desq 60073 voetensteun?
Uw voeten krijgen opnieuw energie met het massage-oppervlak van de Desq 60073 voetensteun. Omdat er geen zijkanten of beugels in de weg zitten, hebben uwe voeten alle ruimte. Vind uw ideale houding met de Desq 60073 door hem te kantelen en de hoogte te bepalen.

Het massage-oppervlak van deze Desq voetensteun is een prettige luxe tijdens zware kantoordagen. De ribbels geven uw voeten een lichte massage voor ontspanning en energie. U volet dit uiteraard pas als u uw schoenen niet aanhebt... De hoogte van de voetsteun is regelbaar in drie standen en de steun is kantelbaar tussen de 0 en 45 graden.

Het plateau van deze voetensteun is 40 cm lang en 34 cm breed. Hij is in drie hoogtes verstelbaar en kan 45 graden gekanteld worden. De Desq 60073 is gemaakt van degelijk polystyrene, een materiaal dat er mooi uitziet en lang meegaat.

Met deze voetensteun vindt u een prettige houding én u kunt uw voeten masseren als dat nodig is. Zo kunt u na een lange kantoordag met een fit gevoel in uw voeten uw werkplek verlaten.

Dit maakt deze voetensteun zo goed: met een voetensteun krijgen uw voeten de rust die ze nodig hebben en creëert u een geschikte hoek. Zo blijft de bloedsomloop in uw voeten en benen goed op gang. Zo houdt u uw werk langer vol en gaat u er niet tegenop zien. Vergeet niet om onder uw werk af en toe de benen te strekken.
Met een passende voetensteun en tussendoor wat strekken, komt u die lange dag fit door.

De onderzijde van de Desq 60073 voetsteun is voorzien van antislip. U zit dus altijd goed stabiel. Bij vermoeide voeten en een te hoge werkplek is de Desq 60073 dé ideale oplossing. Er zitten geen beugels aan de zijkanten van het plateau, zodat u extra ruimte hebt.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Fellowes Desq 60073 Voetensteun à € 39,50