INTEGRAL TITAN USB 3.0 256 GB-STICK
De USB-sticks van Edupro zijn ook verkrijgbaar in een robuuste uitvoering met nog meer geheugen, de Integral Titan! Hij is er in twee uitvoeringen, eentje met 64 GB en eentje met 128 GB. Ruim voldoende voor grote foto-bestanden of duizenden MP3-bestanden!

Hij is bedoeld voor bestanden die absoluut niet door anderen gelezen mogen worden en wordt dus geleverd met zogenaamde encryptie-software! Dus zelfs als u de stick mocht verliezen, zijn uw bestanden niet door derden te gebruiken. Een veilig idee.

- 'Secure Lock' - 256 bit AES encryption software
- aluminium behuizing
- zero footprint
- inclusief nekkoord

Omdat Edupro uitsluitend a-merken wil aanbieden v.w.b. de hardware en wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de merken die wij voeren, geven wij op alle geheugen-opslag eenheden (USB-sticks, SD-kaartjes, kaartlezer) 3 jaar garantie op productiefouten en werking! U kunt zich dus geen buil vallen aan deze goedkope alternatieven!

- USB 3.0 Super Speed
- volledig compatible met USB 2.0 (maar dan met USB 2.0 snelheid)
- inclusief SecureLock II encryptie software
- tot 230 MB/s leessnelheid en 140 MB/s schrijfsnelheid

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Integral Titan USB 3.0-stick 256 GB à € 284,95