INTEGRAL MOBIELE USB 2.0-KAARTLEZER
Door de veelheid van formaten in geheugenopslag, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om aan al die verwarring een eind te maken, levert Edupro een USB-kaartlezer waarmee u zo goed als alle geheugenkaartjes uit uw fototoestel of telefoon kunt gebruiken. Uw kostbare bestanden staan in een oogwenk op uw PC!

In de kaartlezer passen moeiteloos de volgende geheugenkaartjes!
- SD, SDHC, MicroSD, MicroSDHC, MiniSD, MiniSDHC
- MemoryStick, M2, MS Pro, MD Duo, MS Pro Duo
- MMC, MMCplus, MMCmobile, RSMMC

Omdat Edupro uitsluitend a-merken wil aanbieden v.w.b. de hardware en de merken Memory-2-Go en Integral betrekkelijk nieuw zijn voor ons, maar wij overtuigd zijn van de kwaliteit van deze nieuwe merken, geven wij op alle geheugen-opslag eenheden van deze merken (USB-sticks, SD-kaartjes, kaartlezer) 3 jaar garantie op productiefouten en werking! U kunt zich dus geen buil vallen aan deze goedkope alternatieven!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Integral mobiele USB 2.0-kaartlezer à € 7,95