ARC USB 2.0 FLASH DRIVE
Een bijzonder klein USB-stickje, perfect geschikt om bijvoorbeeld MP3-bestanden op de autoradio af te spelen (mits uw autoradio is voorzien van een aansluiting voor een USB-stick! Voorzien van een ring om hem aan uw sleutelbos te kunnen houden en in diverse opslagformaten bij ons te koop. Ook heel handig voor het opslaan van bestanden waar u zowel op het werk als thuis aan moet kunnen werken! werken!

- zeer compact model, ideaal voor auto-stereo's en hifi-sets
- inclusief ring om hem aan uw sleutelhanger te bevestigen
- kapje kan op sleutelhanger worden geplaatst, tijdens gebruik
- shockproof en spatwaterdicht

Omdat Edupro uitsluitend a-merken wil aanbieden v.w.b. de hardware en wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de merken die wij voeren, geven wij op alle geheugen-opslag eenheden (USB-sticks, SD-kaartjes, kaartlezer) 3 jaar garantie op productiefouten en werking! U kunt zich dus geen buil vallen aan deze goedkope alternatieven!

- verzinkt metalen behuizing
- zeer compact model
- kan veilig aan de sleutelbos bevestigd worden
- capless design

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Arc USB 2.0-stick 8 GB à € 9,95
Arc USB 2.0-stick 16 GB à € 12,95
Arc USB 2.0-stick 32 GB à € 22,95
Arc USB 2.0-stick 64 GB à € 39,95