POLSSTEUN
Winnaar van de Innovation 1994 Design and Engineering Award. De steun heeft een ergonomisch ontwerp volgens EEG voorschriften.
De polssteun is bedoeld om gevolgen van het Carpale Tunnel Syndroom te verminderen, alsmede geschikt voor mensen die te lijden hebben aan repetitive strain injury (RSI, ofwel motorische problemen t.g.v. langdurig dezelfde beweging maken) en voorkomt vermoeidheid van de gebruiker.
Zacht, comfortabel, hypo-allergeen materiaal is gebruikt. Een perfecte ondersteuning van uw polsen is gewaarborgd.

De grote uitvoering van deze polssteun is fijn om te gebruiken bij een normaal toetsenbord en de kleine uitvoering is meer geschikt voor gebruik bij laptops en compacte toetsenborden. Ze kunnen beide ook gebruikt worden met toetsenbordondersteuningen die in een bepaalde hoek staan t.o.v. het tafel- of bureaublad.

Een Inclusive-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Polssteun groot à € 29,95
Polssteun klein à € 29,95