REBORN MAX SYSTEEMHERSTEL
Doelgroep: systeembeheerders en ICT-coördinatoren

Reborn Max:
- Gemakkelijk herstel van de originele configuratie
- Alle aangesloten systemen in het netwerk volledig op afstand beheren
- Vereenvoudigde installatie op afstand
- Beeldschermen van andere gebruikers op afstand bekijken

Met Reborn begint u iedere dag weer met een schone lei.
Alle wijzigingen die verschillende pc gebruikers doorvoeren, zoals de bureaubladachtergrond, wachtwoordinstellingen, geïnstalleerde dubieuze programma's en tooltjes, zijn met één simpele herstart weer te verwijderen.

Reborn
Reborn is een kleine kaart die in een vrij PCI slot wordt gestoken. Nadat de harde schijf is gepartitioneerd, kan de Reborn kaart tot dertig partities maken, met elk een afzonderlijk wachtwoord. De partities kunnen zowel besturingssysteem- als datapartities zijn. Een bestaande partitie kan overigens ook zonder meer overgenomen worden.
Computer gebruikers zijn uit te sluiten van de administrator modus door een wachtwoord. In de user-modus zijn gebruikers in staat om software te installeren, bestanden te verwijderen, achtergronden te veranderen etc. Met een simpele reboot door de systeembeheerder of leraar kunnen alle veranderingen, die gemaakt zijn in de user-mode, ongedaan gemaakt worden.

Gemakkelijk te installeren
Reborn Max 6.1 biedt de mogelijkheid tot vereenvoudigde installatie op afstand met Microsoft SMS Server, Altiris of vergelijkbare software. Hierdoor is voor de installatie van Reborn geen aanwezigheid van de administrator of gebruiker vereist.
Ook dankzij de op Windows gebaseerde interface en de bijgeleverde gebruikerskaart is Reborn Max eenvoudig te installeren.

Op afstand beheren
Door de zwevende buffer zijn bestaande XP systemen gemakkelijk over te nemen. Reborn kan op afstand worden beheerd en het is mogelijk om beeldschermen van bijvoorbeeld leerlingen te bekijken en bestanden eenvoudig te verzenden.

Functies
- Biedt bescherming tegen virussen.
- Systeemherstel bij een virus door een simpele herstart. NB. De Reborn kaart is dus geen virusscanner.
- Automatisch herstel van de harde schijf door een simpele herstart (herstellen van verwijderde bestanden en programma's, geformateerde harde schijven en zelfs CMOS instellingen).
- Ondersteunt multiboot tot 40 partities.
- Kopieert 1 harde schijf naar maximaal 3 harde schijven, track voor track.

Recovery modes
Instant Recovery
Deze modus is de snelste manier om de harde schijf te herstellen, maar heeft ook nadelen: Bij installatie van software en besturingssystemen moet u naar de 'Supervisor Modus' omschakelen

Backup Recovery
In deze modus zal Reborn kaart een buffer reserveren, die dezelfde grootte als de beschermde partitie heeft. Daarom heeft deze mode meer harde schijf ruimte nodig maar biedt wel een grotere snelheid en compatibiliteit (deze modus is te gebruiken voor alle besturingssytemen dus ook voor NT, OS/2 en Linux)

Normal Recovery
Er zijn geen herstelmogelijkheden. In deze modus is de Reborn kaart buiten functie.

Minimale configuratie-eisen Reborn Max
- DOS/Win3.1/95/98/ME/XP/2000/NT
- IDE/EIDE/SATA type hard disk
- 80386 en hoger IBM compatible PC
- Minimaal 32 MB geheugen
- Vrij PCI-slot
- Bios die harde schijven ondersteunt die groter zijn dan 8,4 GB

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Reborn Max à € 92,95