REBORN PLUS SYSTEEMHERSTEL
Doelgroep: systeembeheerders en ICT-coördinatoren

- Gemakkelijk herstel van de originele configuratie
- Alle aangesloten systemen in het netwerk volledig op afstand beheren
- Vereenvoudigde installatie op afstand
- Beeldschermen van andere gebruikers op afstand bekijken
- Geschikt voor Vista

De nieuwste versie van Reborn, Reborn Plus, is geschikt voor zowel de 32-bit als de 64-bit versie van Windows Vista. Reborn Plus werkt vanaf Windows 2000, biedt win2003 server ondersteuning en een buffer van 2GB per besturingssysteem. Met Reborn Plus Control is remote control mogelijk.
Bent u verantwoordelijk voor het beheer van een computernetwerk waar de computers door meerdere personen worden gebruikt? Met Reborn begint u iedere dag weer met een schone lei.
Alle wijzigingen die de verschillende pc gebruikers doorvoeren, zoals de bureaubladachtergrond, wachtwoordinstellingen, geïnstalleerde dubieuze programma's en tooltjes, zijn met één simpele herstart weer te verwijderen.

Wat is de Reborn kaart?
Reborn is een kleine kaart die in een vrij PCI slot wordt gestoken. Nadat de harde schijf is gepartitioneerd, kan de Reborn kaart tot dertig partities maken, met elk een afzonderlijke wachtwoord. Dit kunnen zowel besturingssysteem- als datapartities zijn. Een bestaande partitie kan overigens ook zonder meer overgenomen worden.

Gebruikers van de computers kunnen uitgesloten worden van de administrator modus door een wachtwoord en kunnen de computer alleen gebruiken in de user-modus. In deze modus zijn gebruikers in staat om software te installeren, bestanden te verwijderen, achtergronden te veranderen etc. Maar met een simpele reboot door de systeembeheerder of leraar kunnen alle veranderingen, die gemaakt zijn in de User-mode, ongedaan gemaakt worden. De computer is zelfs veilig voor FORMAT C: en FDISK.

Functies
- Biedt bescherming tegen virussen.
- Systeemherstel bij een virus door een simpele herstart.
NB. De Reborn kaart is dus geen virusscanner.
- Automatisch herstel van de harde schijf door een simpele herstart (herstellen van verwijderde bestanden en programma's, geformateerde harde schijven en zelfs CMOS instellingen).
- Ondersteunt multiboot tot 40 partities.
- Kopieert 1 harde schijf naar maximaal 3 harde schijven, track voor track.

Recovery modes
Instant Recovery
Deze modus is de snelste manier om de harde schijf te herstellen, maar heeft ook nadelen: Bij installatie van software en besturingssystemen moet u naar de 'Supervisor Modus' omschakelen

Backup Recovery
In deze modus zal Reborn kaart een buffer reserveren, die dezelfde grootte als de beschermde partitie heeft. Daarom heeft deze mode meer harde schijf ruimte nodig maar biedt wel een grotere snelheid en compatibiliteit (deze modus is te gebruiken voor alle besturingssytemen dus ook voor NT, OS/2 en Linux)

Normal Recovery
Er zijn geen herstelmogelijkheden. In deze modus is de Reborn kaart buiten functie.

Minimale configuratie-eisen Reborn Plus
- 80586 en hoger IBM compatible pc
- Minimaal 64 MB geheugen
- Vrij PCI-slot
- Bios die harde schijven ondersteunt die groter zijn dan 8,4 GB
- Minimaal 500 MB vrije hardeschijf ruimte met LBA support
- Kleuren monitor

Reborn Plus ondersteunt de volgende besturingssystemen:
Instant Restore Mode
- Support 2000/XP/2003 Server/Vista (X32,X64)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Reborn Plus à € 104,50