TOUCHSCREEN MONITOREN (AANRAAKSCHERMEN)
Monitoren met ingebouwde aanraaktechnologie. U hoeft alleen maar het glas aan te raken om als het ware zonder muis toch uw computer te kunnen bedienen. Tot in de uithoeken van het scherm bruikbaar. Er hoeft niet gecalibreerd te worden of anderszins moeilijke installaties behoeven gedaan te worden. Gewoon aansluiten en de boel werkt.

Eigenlijk de meest natuurlijke manier om een computer te bedienen, zeker voor kinderen, met behulp van een aanraakscherm.
Raak het scherm gewoon aan en zie wat er gebeurt!
Edupro levert een aantal monitoren van hoge kwaliteit: conventionele CRT-schermen (met beeldbuis dus) of de zogenaamde flat-panel LCD-schermen.

ELO Surface Acoustic Wave (SAW)
Deze technologie registreert alles dat tegen het scherm aankomt, een pen, een vinger of een ander voorwerp.

Deze technologie is in staat om alle opdrachten in Windows-programma's uit te voeren simpelweg door op het scherm te doen wat u normaliter met de muis doet.

Schermen die uitgerust zijn met de ELO SAW technology zijn bijzonder geschikt voor mensen die met veel wisselende software en schermresoluties werken.

Deze schermen hebben geen speciale stuurprogramma's nodig. Alles wat u met een muis kunt doen, kunt u met een aanraakscherm doen.

CRT-aanraakschermen.
Deze schermen zijn minder duur dan de LCD-schermen die wij leveren. Ze zijn ook zwaarder, dus stabieler, een voordeel voor een aanraakscherm, maar nemen wel weer meer ruimte op uw bureau of tafel in beslag. Alle schermen die we leveren zijn van hoge kwaliteit. Staan er merknamen op de monitoren als Iliyama of Sony dan zult u dat ook in de prijs tegenkomen... Wij leveren in kwaliteit vergelijkbare schermen, van de uitvinders van deze technologie EloTouch, maar zonder dure merknamen, v.w.b. de LCD-schermen leveren we ook een topmerk, nl. NEC. Wilt u persé een CRT-merkmonitor, dan kunnen we u die ook leveren, rekent u dan wel op zo'n 250 tot 300 Euro hogere prijzen!
Wij kunnen u tenslotte ook nog andere formaten leveren en zelfs inbouwschermen, mocht u bijvoorbeeld een infozuil willen bouwen.... Daarin is veel mogelijk, de maten die leverbaar zijn: 6,4", 7", 10,4", 12,1", 15", 17", 19", 22", 23", 32"en 42". Voor elck wat wils dus....
CRT-schermen (zeg maar die met een hele grote achterkant, de voorlopers van de LCD-schermen) zijn alleen nog op speciaal verzoek te leveren, omdat deze eigenlijk volledig door de dunne LCV-schermen zijn vervangen! Als u die perse nodig hebt, mail of bel ons even voor een prijsopgave!

Kenmerken I-Touch. De I-Touch serie kunt u met uw vinger, handschoen, dan wel met een pen met een zachte top het beeldscherm aanraken.

De markt voor monitoren is er een waar modellen vaak niet langer dan een half jaar meegaan. Hoewel we onze site zo actueel mogelijk houden, komt het voor dat een bepaald model al weer door een nog betere vervangen is. Belt of mailt u ons als u van plan bent een dergelijk scherm aan te schaffen, dan kunnen we u een zo actueel mogelijk aanbod doen.

Let op: deze schermen worden u direct door de distributeur gezonden. Als er problemen met deze schermen zijn worden deze ook door de distributeur afgehandeld. De normale garantie is 1 jaar zogenaamd 'carry-in', tegen meerprijs te verlengen tot 3 jaar 'carry in'.

Om u op weg te helpen met uw keuze hebben we de technische gegevens online beschikbaar gesteld:
- 17" HP L1710 met 5 draads Resistief Touch Screen
- 17" NEC 1770NX met Resistief Touch Screen
- 19" HP LE1901w(idescreen) met Resistief Touch Screen
- 19" NEC 195VXM met Resistief Touch Screen
- 20,1" Eizo wide S2031WH-GY met 4 draads Mat Resistief Touch Screen
- 20,1" IBM L200p met 4 draads resistief touch screen
- 22" HP LE2201w(idescreen) met Resistief Touch Screen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
17" HP L1710 met 5 draads Resistief Touch Screen à € 534,50
17" NEC 1770NX met Resistief Touch Screen à € 605,50
19" HP LE1901w(idescreen) met Resistief Touch Screen à € 544,50
19" NEC 195VXM met Resistief Touch Screen à € 656,50
20,1" Eizo wide S2031WH-GY met 4 draads Mat Resistief Touch Screen à € 656,50
20,1" IBM L200p met 4 draads resistief touch screen à € 839,50
22" HP LE2201w(idescreen) met Resistief Touch Screen à € 605,50