ADD-ON TOUCH SCREENS (VOORZET AANRAAKSCHERMEN)
Doelgroep: voor iedereen die niet met een muis en/of toetsenbord kan of wil werken.

Bijvoorbeeld mensen:
- die de ziekte RSI willen voorkomen of hiervan willen genezen.
- met een specifieke geestelijke- of lichamelijke handicap.
- met coördinatieproblemen bij het gebruik van de muis. Met name ouderen en kleine kinderen die voor het eerst in aanraking met de computer komen hebben hier last van.
- die een interactieve informatie-uitwisseling aan hun klant willen geven. Bijvoorbeeld op tentoonstellingen/beurzen waar de klant via de informatie die op het computerscherm wordt getoond direct gegevens kan opvragen en invoeren. - die specifieke toepassingen gebruiken:
Bijvoorbeeld bij beroepen waarbij uit hygiëne-oogpunt (vieze vingers) geen invoer van gegevens in een computer via toetsenbord of muis mag plaatsvinden.
- efficiënter werken door gebruik te maken van de directe interactie tussen getoonde en in te voeren gegevens. Bijvoorbeeld horecagelegenheden die via het touch screen alle bestellingen invoeren.

Waarom kiezen voor een A1-Touchsolution Add-on Touch Screen ?:
- Scherpe prijs/kwaliteit verhouding: standaard 15.1" Add-on Touch Screen compleet met software en pen voor €167,95 (excl. BTW); daarnaast wordt elk product aan een kwaliteitscontrole onderworpen. De kans dat u een niet werkend exemplaar ontvangt is daardoor zeer klein. Verder wordt een garantie van één jaar op de Add-on schermen gegeven. - Zeer heldere en scherpe beeldweergave door toepassing van zeer dun touch screen beschermprofiel (6mm). Hierdoor ligt namelijk het touch screen zo dicht mogelijk tegen het monitorscherm aan hetgeen de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeterd.
- Grote keuzemogelijkheid van type schermen zodat aan uw wensen en eisen beter gehoor kan worden gegeven. Deze schermen passen zowel of standaard CRT-schermen als op LCD-schermen!
- Makkelijk te installeren door duidelijke uitleg aan de hand van Nederlandstalige handleiding.
- Meertalige driver & controller software. Negen talig beschikbaar waaronder: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Japans en Koreaans.
- Touch screen en muis kunnen gelijktijdig gebruikt worden.

Op welke computers/notebooks en monitoren kan het A1-Touchsolution Add-on Touch Screen gebruikt worden:
- Op elke computer/laptop met als besturingssysteem: iMAC 9.0, Linux (RedHat 7.x en 8.x), Dos, Windows 95/98, ME, 2000, NT, XP,Win CE.NET of CE 3.0
- Zowel op CRT alsook op TFT monitoren met een beeldschermgrootte van 14" t/m 21". De voorkeur geniet echter een TFT scherm door het vlakke beeld en behuizing waardoor het Touch Screen een duidelijker beeld laat zien en beter aanligt.
- De bevestiging van het Touch Screen op de monitor vindt plaats middels klittenband of door deze tussen twee op de monitor bevestigde profielen te schuiven. In beide gevallen is het scherm eenvoudig verwijderbaar.

Hoe werkt u met het A1-Touchsolution Add-on Touch Screen:
- Allereerst installeert u van de meegeleverde software minimaal de "Touchkit Driver" software. Na installatie dient u de computer opnieuw op te starten
- Nu kunt u het scherm voor de monitor plaatsen en op de computer aansluiten. Als aansluiting zijn standaard de USB, de RS232 of de PS/2 (muisaansluiting) verkrijgbaar. Na het aansluiten van het scherm wordt deze door de computer herkend en zal voor een eerste gebruik eenmalig gekalibreerd moeten worden via de reeds geïnstalleerde driver-software. Dit kan eenvoudigweg door vier punten met pen of vinger aan te wijzen waarna u gereed bent om het scherm te gebruiken.

Welke keuzes kunt u bij aankoop van een A1-Touchsolution Add-on Touch Screen maken:
- Beeldscherm grootte:
Standaard beeldscherm grootte van Add-on Touch Screens zijn:
[15.1"] Geschikt voor schermen van 14" tot 15.1" ; Buitenafmeting add-on scherm: 350 x 273 x 5.5 mm (Breedte x Hoogte x Dikte).
[18.1"] Geschikt voor schermen van 15.1" tot 18.1" Buitenafmeting add-on scherm: 401 x 329 x 5.5 mm (Breedte x Hoogte x Dikte).
[21"] Geschikt voor schermen van 18.1" tot 21" Buitenafmeting add-on scherm: 450 x 348 x 5.5 mm (Breedte x Hoogte x Dikte).
Afwijkende maten:
[17"] Geschikt voor schermen van 15.1" tot 17" Wordt gebruikt met name voor notebooks met 17" scherm waarbij de afmetingen van het 18.1" touch screen te groot is. Buitenafmeting add-on scherm: 379 x 310 x 5.5 mm (B x H x D).
[Overige maten op aanvraag]
- Type monitor: Standaard wordt voor TFT en CRT monitor een scherm geleverd. Het verschil tussen beide schuilt in het bevestigingssetje dat meegeleverd wordt.
- Kleur van Add-on Touch Screen: Het Add-on Touch Screen wordt standaard geleverd in witte (RAL 9002) en zwarte uitvoering. Overige kleuren mogelijk bij bestellingen boven de 100 stuks.
- Soort coating van touch screen: Er wordt standaard een niet glanzende (matte) touch screen coating met Anti Newton gebruikt, waardoor weerspiegelingen en olievlekachtige weerspiegelingen geminimaliseerd zijn. Als optie wordt een glanzende coating aangeboden. Daarnaast zijn er types in mat en glanzende coating zonder Anti Newton aanwezig.
- Aansluiting van touch screen: Als aansluiting wordt standaard USB geleverd. Compatible met USB 1.1 en 2.0.
Optioneel is een RS232 en PS/2 aansluiting leverbaar.
- Bevestigingsmethode van het touch screen op de monitor: Standaard wordt dit gedaan met behulp van klittenband zodat het touch screen weer snel te verwijderen is. Voor het CRT type touch screen wordt een klemprofiel aan de onderzijde gebruikt omdat bij dit type scherm minder kleefoppervlak voor handen is. De bevestiging met klittenband is met name geschikt voor tijdelijk gebruik van het touch screen. Wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het touch screen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van de optie:
Hierbij wordt in plaats van klittenband gebruik gemaakt van twee doorzichtige U-profielen die verticaal aan weerszijden van de monitor zitten gekleefd. Het touch screen wordt van bovenaf in deze profielen op de monitor geschoven. Twee kleine U-profielen aan de onderzijde van de monitor zorgen ervoor dat het touch screen in de juiste positie komt te staan.
Voor het CRT type touch screen wordt gebruik gemaakt van twee korte horizontale U-profielen die op de monitor worden gekleefd.
- Werkomstandigheden: Standaard wordt een add-on touch screen geleverd voor gebruik onder normale werkomstandigheden. Bijvoorbeeld thuis of op kantoor.
Optioneel is een add-on scherm leverbaar die geschikt is om onder extreme situaties te werken. Bij dit type is de controller trillings- en vochtvrij opgesloten. Het scherm is overigens ook bij de standaard versie waterdicht. - Standaard meegeleverde accessoires: Bij elk Add-on Touch Screen wordt een Stylus pen meegeleverd en een CD rom met hierop:
TouchKit Driver & Controller software voor de besturingssystemen: Dos, Win CE, CE3.0, Win 9x_ME, Win 2000_XP, WINNT4, iMAC OS9.x enLinux (Redhat 7.x en 8.x). Deze software voor uw type besturingssysteem moet u installeren om een werkend Add-on touch screen te krijgen. Deze software is meertalig (waaronder in het Nederlands)

Shareware software voor het bouwen cq. gebruiken van een:
- Virtueel toetsenbord, Click-N-Type van Lake software. Maakt toetsenbord overbodig door virtueel te bedienen toetsenbord via het touch screen.
- Virtuele muis, Point-N-Click van Polital Enterprices. Nog meer mogelijkheden dan reeds in TouchKit aanwezig zijn. - Handig hulpprogramma voor kliktoepassingen, Click-N-Aid van Polital Enterprices.

Nederlands talige documentatie over:
- Pakketinhoud en Veiligheidsvoorschriften
- Montage van Touch Screen op monitor
- Installatie van TouchKit
- Gebruik van TouchKit
- Monitor Rotatie instellingen
- De-installatie van TouchKit
- Shareware software (virtueel toetsenbord/muis)
- Technische Specificaties Touch Screen/ Controller

Een A1-Touchsolution product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Add-on Touch Screen 15,1" Beeldscherm USB (zwart) à € 229,50
Add-on Touch Screen 15,1" Beeldscherm USB (gebroken wit) à € 229,50
Add-on Touch Screen 15,1" Beeldscherm Serieel/PS2 (zwart) à € 229,50
Add-on Touch Screen 15,1" Beeldscherm Serieel/PS2 (gebroken wit) à € 229,50
Add-on Touch Screen 17" Beeldscherm USB (zwart) à € 280,50
Add-on Touch Screen 17" Beeldscherm USB (gebroken wit) à € 280,50
Add-on Touch Screen 17" Beeldscherm Serieel/PS2 (zwart) à € 280,50
Add-on Touch Screen 17" Beeldscherm Serieel/PS2 (gebroken wit) à € 280,50
Add-on Touch Screen 18,1" Beeldscherm USB (zwart) à € 300,50
Add-on Touch Screen 18,1" Beeldscherm USB (gebroken wit) à € 300,50
Add-on Touch Screen 18,1" Beeldscherm Serieel/PS2 (zwart) à € 300,50
Add-on Touch Screen 18,1" Beeldscherm Serieel/PS2 (gebroken wit) à € 300,50
Add-on Touch Screen 21" Beeldscherm USB (zwart) à € 330,50
Add-on Touch Screen 21" Beeldscherm USB (gebroken wit) à € 330,50
Add-on Touch Screen 21" Beeldscherm Serieel/PS2 (zwart) à € 330,50
Add-on Touch Screen 21" Beeldscherm Serieel/PS2 (gebroken wit) à € 330,50
Add-on Touch Screen Meerprijs Glanzende Anti Newtonfolie i.p.v. standaard matte Anti Newtonfolie à € 12,95
Add-on Touch Screen Meerprijs Bevestiging met klemlijsten i.p.v. standaard klittenband à € 12,95
Add-on Touch Screen Meerprijs U-profielen t.b.v. extreme werkomstandigheden à € 30,95