CD-ROM VOOR BABY'S
Doelgroep: vanaf 1 jaar
Een spel van ontdekking om te spelen bij mama of papa op schoot. Een moment om te koesteren en te delen.
Eén van de programma's van het Franse Génération 5. Bekend van de Babymuis, die we al enkele jaren importeren, verwierven deze cd-roms in Frankrijk al veel succes! Nu ook in het Nederlands verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
De volwassene volgt de bewegingen van zoon of dochter, soms leidt hij het kind, en deelt zijn ontdekkingen. Beschrijft de plaatjes, geeft aanmoediging, feliciteert het kind. Soms doet Tiboom onze mascotte het ook heel erg goed als hij complimentjes uitdeelt!

Elk thema is te gebruiken om met de baby te communiceren: benoemen, beschrijven, uitleggen, gesprekken uitvinden etc. Baby doet mee, doet na, antwoordt en raakt betrokken.

De CD voor baby's werkt met de muisbeweging, zonder ooit te hoeven klikken. Hoewel een volwassene het wel sneller kan laten gaan door te klikken.
- Kies een fruitsoort uit. En kleur het helemaal zelf.
- Beweeg de muis over het beeld om te ontdekken wie zich verstopt.
- Zorg ervoor dat de kikkers de bubbels te pakken krijgen voordat ze van het scherm verdwijnen.
- Pak de dieren en zet ze op de juiste plaats.
- Beweeg je muis over het landschap om de verstopte dieren te vinden.

Ouders kunnen makkelijk de duur van het spel verkorten. Technische mogelijkheden zorgen ervoor dat uw kind niet zelf uit het programma kan komen.
Dit voorkomt dat jonge kinderen uit het programma gaan en beschermt dus andere programma's en bestanden op uw harde schijf.

Talen beschikbaar op deze CD-Rom: Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands. (Gebruiksaanwijzing en verpakking : Engels)

Minimale systeemeisen:
PC : Pentium II, Windows 95/98/2000/Millenium/NT, XP, 32 Mb geheugen in RAM.
Mac : System 7,5 of hoger, 32 Mb RAM-geheugen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
CD-rom voor baby's à € 21,50