MIJN EERSTE KLEURBOEK
Doelgroep: kinderen van 2 jaar en ouder.
Eén van de programma's van het Franse Génération 5. Bekend van de Babymuis, die we al enkele jaren importeren, verwierven deze cd-roms in Frankrijk al veel succes! Nu ook in het Nederlands verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Een simpel en intuïtief programma om fantastische tekeningen mee te maken.

Dit is het eerste teken programma speciaal voor de kleine.
Dit programma is extra simpel om te gebruiken en maakt het mogelijk dat jonge kinderen tekenen op de computer. Omdat alleen de essentiële functies nodig zijn, kan uw kind beginnen met kleuren na een heel korte uitleg.

Uw kind kan in verschillende beelden kleuren door op de grote knoppen te klikken. Creëer magische landschappen en voeg fantastische resultaten met het Magische beeld toe.

Enkele thema's zijn: de boerderij, de zee, de jungle, het circus, Egypte.

Een wachtwoord is vereist om het programma af te sluiten. Dit voorkomt dat jonge kinderen uit het programma gaan en beschermt dus andere programma's en bestanden op uw harde schijf.

Talen beschikbaar op deze CD-Rom: Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands. (Gebruiksaanwijzing en verpakking : Engels)

Minimale systeemeisen:
PC : Pentium II, Windows 95/98/2000/Millenium/NT, XP, 32 Mb geheugen in RAM.
Mac : System 7,5 of hoger, 32 Mb RAM-geheugen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mijn eerste kleurboek à € 21,50