IT MOUSE SKILLS (LEER OMGAAN MET DE MUIS)
Doelgroep: kinderen vanaf drie jaar die met een muis willen leren werken

IT Mouse Skills is een programma zonder taal, puur visueel aantrekkelijk en hartstikke leuk om te spelen. Op deze wijze leren kinderen snel en makkelijk omgaan met de muis.

Stapje voor stapje wordt uw kind meegenomen om de vele mogelijkheden van het gebruik van een computermuis te leren. Beweeg de muis over een voorwerp, sleep en laat vallen (drag and drop), over een weggetje slepen, gebruik van drop-down menu's vindt u allemaal terug in IT Mouse Skills. Verschillende 'klik-activiteiten''komt u tegen: willekeurig klikken, op tijd klikken en dubbelklikken.

Bij iedere activiteit is er eerst een kennismaking en bij het succesvol afronden van iedere taak is er een hele serie aantrekkelijke beloningen.

Veel opties zijn in het programma te configureren, zoals de moeilijkheidsgraad van een taak. Achtergrondplaatjes kunnen uitgezet worden om een hoog contrast mogelijk te maken. Kleuren, geluiden en achtergrondmuziek zijn ook instelbaar. De gekozen instellingen worden bewaard en ook als de volgende keer het programma wordt opgestart, zijn deze instellingen nog steeds geldig.

Een gebruiker aan het woord: "wij zijn een school voor speciaal onderwijs en met name de jongste kinderen hebben soms problemen met het omgaan met een muis. Sinds deze leerlingen IT Mouse Skills gebruiken is de ICT-wereld voor hen opengegaan! Ze worden door het programma uitgedaagd door de eenvoud, de geluiden en in het bijzonder de beloningen. Er zit bij ons een knul van 9, die totaal geen zin had om achter de PC te zitten. Hij kon flink agressief zijn en was snel afgeleid, maar sinds hij de geluiden van IT Mouse Skills hoorde werd hij als het ware het programma ingetrokken. Ik werkte een stuk van het programma af en hij genoot van de beloningen. Ik gebruik bij het programma een kleine muis met een muntje erop bevestigd met klittenband. Geleidelijk aan probeerde ik zijn hand erop te leggen en na een korte periode wilde hij niets liever dan werken met IT Mouse Skills, hij kon er zelfstandig mee aan de slag. Nu gebruikt hij ook andere educatieve programma's zoals het hoort. Hartelijk dank voor deze briljante software!!"

Minimale Systeemeisen:
Werkt onder Windowsversies vanaf 7 t/m 10

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
IT Mouse Skills voor gebruik op één computer à € 87,50
IT Mouse Skills extra licentie à € 25,95