MY 1ST MOUSE (MIJN EERSTE MUIS)
Doelgroep: voor jonge kinderen geschikt die het werken met een muis willen leren

Het programma My 1st Mouse is gemaakt met de bedoeling dat u met uw kind of leerling samen de basale muisoefeningen doet. Het is een programma zonder taal, maar u kunt zelf met behulp van gesproken taal uw kind of leerling van alles aanleren tijdens het gebruik van My 1st Mouse. Computervaardigheden, meer specifiek het omgaan met de muis worden en passant ook aangeleerd op een speelse wijze. De diverse activiteiten zijn eenduidig en zeer attractief met geanimeerde beloningen.

De drie 'suites' met activiteiten zijn gradueel opgebouwd om de vaardigheden en vooruitgang tot een succes te maken. Iedere activiteit heeft ongeveer vijf verschillende scenario's.

Mouse Move (de muis bewegen)
Mouse Move introduceert de muis. Waar de muis ook naar toe gaat, het voorwerp op het scherm gaat ook daarheen. Dit is het begin van het leren omgaan met de muisbewegingen m.b.v. eenvoudige en leuke scenario's.

Mouse Click (muisklik)
Mouse Click leert het kind de linker muisklik aan. Uw kind of leerling klikt op voorwerpen die op het scherm verschijnen, zodoende kunt u hiermee ook een plezierige conversatie stimuleren.

Mouse Drag (slepen met de muis)
Mouse Drag gaat voort op de eerder geoefende activiteiten, maar nu wordt meer controle over de muis gevraagd door het leren slepen met de muisknop ingedrukt. Op dit niveau aangekomen zijn visuele discriminatie en sorteren ook aan de orde.

Minimale systeemeisen:
Windows XP t/m 10

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
My 1st Mouse voor gebruik op 1 computer à € 61,50
My 1st Mouse voor 5 gebruikers à € 143,50
My 1st Mouse voor 10 gebruikers à € 205,50