ABC MAESTRO, SOFTWARE VOOR CLEVY EN ANDERE GROTE LETTER TOETSENBORDEN
Doelgroep: kinderen die moeite hebben om op een reguliere manier letters, cijfers en woorden (taal) aan te leren en een begin te maken met typen op een toetsenbord. Bijzonder geschikt voor gebruik in het speciaal onderwijs, maar ook voor de jongste groepen van het basisonderwijs. Ook heel geschikt om eenvoudig Engels, Duits en zelfs Spaans, Kroatisch en Servisch aan te leren in bovengenoemde (vak)gebieden, u kunt binnen het programma voor deze talen kiezen!

ABC Maestro is ontworpen om sneller leren door middel van spelen te bieden, en bevat een verscheidenheid aan letter-, woord-, spelling- en nummerleer oefeningen die perfect samengaan met het Clevy toetsenbord.

Deze oefeningen bevatten heldere, visueel aangepaste afbeeldingen en spraak in een constructieve feedbackfunctie, die een essentieel onderdeel van het leerproces vormt.

Het programma is speciaal ontworpen voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften die leren schrijven, typen en lezen en is een uitstekende oplossing voor mensen met aandachts- en concentratiemoeilijkheden, en problemen met de fijne motoriek, oogcoördinatie en visuele perceptie.

De oefeningen zijn daarnaast ook erg zinvol voor gebruikers met verminderde cognitieve vaardigheden, dyslexie, dysgrafie of een combinatie van een aantal van deze problemen.

De ABC Maestro software biedt een breed scala aan geïndividualiseerde instellingen die volledig kunnen worden aangepast voor elke leerling, afhankelijk van hun behoeften.
Beginnend met eenvoudigere activiteiten, zijn de oefeningen zodanig gestructureerd dat ze geleidelijk leiden tot meer uitdagende inhoud, waardoor ze een leermiddel zijn waarmee gebruikers hun vaardigheden in de loop van de tijd kunnen oefenen en deze verder door kunnen ontwikkelen.

ABC Maestro is zowel beschikbaar als versie voor thuis (1 gebruiker) als voor in het klaslokaal (3+ gebruikers). Ook als u voor uw gehele school of instelling (meer dan 10 gebruikers) de software wilt installeren, is er een zogenaamde Site-licentie, prijs daarvan: op aanvraag.

U kunt hier de handleiding lezen.

Download hier vrijblijvend een demo versie!

De versie voor 2 gebruiker is primair bedoeld voor thuisgebruik, omdat in deze versie tegelijkertijd slechts één gebruiksprofiel kan worden opgeslagen en dus van alleen deze gebruiker de voortgang kan worden bijgehouden.

De schoolversie bestaat uit 3 licenties, voor dus ook 3 verschillende computers of laptops. Daarnaast is bij deze versie belangrijk dat per computer ook een ongelimiteerd aantal gebruiksprofielen kan worden aangemaakt. En da's voor scholen natuurlijk interessant!

Minimale systeemeisen:
- Windows 7, 8, 10 en NT

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
ABC Maestro Thuisversie (1 gebruiker) à € 59,95
ABC Maestro Schoolversie (3 gebruikers) à € 119,95
ABC Maestro Site-versie (meer dan 10 gebruikers op 1 geografische locatie) prijs op aanvraag à € 0,00