ABRAKADABRA
Doelgroep: kinderen van 2-12 jaar met een motorische, cognitieve handicap, dan wel ontwikkelingsachterstand.

Abrakadabra is een oorzaak- en gevolg programma dat met 1-knopsbediening werkt. Prachtige plaatjes, bewegende beelden en geluiden. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus, eenvoudige tekeningen tot en met comlplexe scenes die gebouwd moeten worden. Bewegende beelden en muziekjes en geluiden zijn er als beloning. Taalontwikkeling is nadrukkelijk hierbij aan de orde. Het programma heeft 30 verschillende plaatjes, die langzaamaan in mooie totaalbeelden tevoorschijn komen door een druk op de knop, een muisklik of een druk op de knop van het toetsenbord. Als u beschikt over een Intellikeys toetsenbord (zie onze afdeling hardware, toetsenborden), dan kunt u de standaard pijltjes'overlay' gebruiken en zodoende zullen aangesloten knoppen ook prima werken. Maar het programma werkt ook voortreffelijk zonder dit fraaie concepttoetsenbord. Alleen een losse knop, een muis of het toetsenbord volstaan ook. Als het plaatje helemaal compleet is, verschijnt er weer een leuke animatie en u hoort een geluid of een muziekje. Dit gaat door, totdat de knop, muis of toets weer wordt ingedrukt. Ook een 'aanraakmonitor' is een geweldig invoerapparaat voor dit programma.

Een LäraMera produkt.

Systeemeisen:
Windows 95/98/2000/XP

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Abrakadabra versie voor 1 gebruiker à € 62,50
Abrakadabra versie voor 2 gebruikers à € 92,95
Abrakadabra versie voor 5 gebruikers à € 193,95
Abrakadabra netwerk-versie à € 377,50