STAP VOOR STAP (STEP BY STEP)
Doelgroep: kinderen van 4-12 jaar met een motorische, cognitieve handicap, dan wel ontwikkelingsachterstand.

Het programma is gemaakt om vaardigheden op het gebied van visuele perceptie mee te helpen ontwikkelen. Ook 1-knopsbediening wordt getraind, alsmede taalvaardigheid.

Dit programma heeft wel 22 verschillende plaatjes, die op het scherm komen in delen, als u een knop indrukt, een muisknop aanraakt dan wel een toets op uw toetsenbord aanklikt.

De tekeningen kunnen zichtbaar worden gemaakt op een aantal verschillende manieren. Ook kunt u aangeven in hoeveel stappen het plaatje te voorschijn moet komen. Iedere keer als er een knop o.i.d. wordt ingedrukt, komt er meer van het plaatje op het beeldscherm te staan. Als het plaatje volledig op de monitor staat, hoort u als beloning een muziekje spelen. Dit geluid gaat door tot er weer een klik door de computer wordt waargenomen.

Prachtige, realistische tekeningen, animaties en geluiden zorgen ervoor dat dit programma door kinderen van verschillende leeftijden geschikt is.

Dit programma werkt met een aanraakscherm, losse knop, muis of toetsenbord.

Een LäraMera produkt.

Systeemeisen:
Windows 3.11/95/98/2000/XP

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Stap voor stap (step by step) versie voor 1 gebruiker à € 62,50
Stap voor stap (step by step) versie voor 2 gebruikers à € 92,95
Stap voor stap (step by step) versie voor 5 gebruikers à € 193,95