EASY GAMES
Doelgroep: kinderen vanaf een jaar of vier.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Dit programma bestaat uit zes onderhoudende spelen. Er zijn veel verschillende niveaus beschikbaar in ieder onderdeel en er zijn zowel makkelijke als wat pittiger activiteiten te vinden.
Met Easy Games zijn muisvaardigheden en/of vaardigheden op het gebied van reactiesnelheid en omgaan met een losse knop, te oefenen, terwijl de gebruiker hier zeer veel plezier aan kan beleven. Speels, doch zeer opvoedkundig als het ware!

Het programma begint met een plaatjesmenu. Daar kan een keuze gemaakt worden voor zes verschillende spelen.

MiniAsteroids
Probeer de ruimtestenen die aan komen vliegen allemaal te raken.

MiniBreak
Stuiter met de bal tegen het bord en probeer zoveel mogelijk gekleurde stenen naar beneden te laten valen.

MiniPacman
Pacman een al de gele koekjes op en probeert uit handen te blijven van het spookje. 1 Maal drukken op een knop voor iedere volgende stap. IN dit spel heb je drie 'levens' om te gebruiken om zodoende het spel te kunnen afmaken.

MiniRabbit
De kleine konijntjes moeten over een rivier zien te komen, dan wel de straat oversteken, zonder dat ze in het water vallen, dan wel door een auto geraakt worden.

MiniSpace
In dit spel is het de bedoeling dat de verschillende symbooltjes, die over het scherm bewegen, geraakt worden.

MiniTetris
Het bekende spel van Nintendo e.d. Er vallen blokjes op het beeldscherm naar beneden. De blokjes kunnen naar links en rechts en beneden bewogen worden, ook kunnen ze roteren. Het is de bedoeling een complete rij blokjes te maken. Als dat voor elkaar is, verdwijnt de hele rij van het scherm en is er weer plek voor een volgende rij, een bijna verslavend spel.....

Editors
Het aardige van Easy Games is dat er een Editor mee wordt geleverd, die het mogelijk maakt uw eigen activiteiten te ontwerpen! Voor ieder spel kunt u zoveel mogelijk eenvoudige of juist simpeler oefeningen bij maken.

Easy Games is niet afhankelijk van welke taal dan ook. Het instellingenmenu is voorzien van pictogrammen in plaats van tekst!

U kunt het programma gebruiken met een muis, 1 of twee losse knoppen, het toetsenbord, een Touch screen (aanraakscherm, of aanraak voorzetscherm, zie elders op onze site) of middels een joystick die is aangesloten op de USB-poort van uw PC.

Ook verkrijgbaar in netwerk versie!

Dit is een LäraMera-programma

Systeemeisen:
Win 98/NT2000/Me/XP
CD-ROM

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Easy Games versie voor 1 gebruiker à € 68,50
Easy Games versie voor 2 gebruikers à € 103,50
Easy Games versie voor 5 gebruikers à € 207,50
Easy Games netwerk-versie à € 623,50