BATTERIJ-ONDERBREKER (SPEELGOED-ADAPTER)
Deze adapter verandert ieder stuk speelgoed dat op batterijen werkt in speelgoed dat met een druk op de losse knop bediend kan worden. Doe de batterij adapter tussen batterij en het contact en sluit een losse knop op de contra-plug aan.

Speelgoed kan prima worden gebruikt om mensen in te voeren in het gebruik van losse knoppen. Observatie van een kind met behulp van een losse knop aan een speeltje (met een batterij adapter) kan vaak voldoende zijn om vast te stellen of zij een goed begrip hebben van oorzaak en gevolg, dat hij of zij zich bewust is dat het indrukken van de schakelaar eigenlijk ervoor zorgt dat het apparaat bediend wordt.

Voor sommige gebruikers is het nodig om ze als het ware eerst een poosje er op los te laten drukken, om hen steeds meer tot het inzicht te brengen dat wat ze op de schakelaar doen verband houdt met het in werking stellen van het stukje speelgoed.

Maar zelfs de eenvoudigste stukjes speelgoed kunnen worden gebruikt om de gebruiker vaardiger te maken met het bedienen van een losse knop. Op die manier krijgen ze meer controle over het klikken en dus het gebruik van de losse knop!

Aanpassing van speelgoed om met losse knop te gaan gebruiken.
- Kies een geschikt speeltje - één met een simpele aan/uit knop.
- Snijd de schijf van het snoertje bij zodat hij past binnen de batterijhouder.
- Stop het schijfje tussen het einde van de batterij en het batterij compartiment.
- Schroef het deksel weer op - zorg ervoor dat er ruimte is voor het kabeltje.
- Nu sluit u gewoon een losse knop aan op het stekkertje dat nu uit het speelgoed steekt.
- Vervolgens, wanneer de schakelaar wordt ingedrukt, zal het speelgoed werken.

Makkelijk toch!

Vervolgens: bruikbaar bij: uitbreiding van beloningstijd, beurt nemen met losse knoppen, en leer ook het belang van het loslaten van de knop.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Batterij-onderbreker (speelgoed-adapter) voor normale AA batterijen (penlite) à € 18,95
Batterij-onderbreker (speelgoed-adapter) voor C of D batterijen à € 18,95