GROENE TAFELCONTACTDOOS MASTER/SLAVE
Bij de computer thuis zit de grootste standby- verspilling niet in de computer zelf, maar in de aanhangende apparatuur, zoals printer, scanner, ADSL modem, monitor, geluidsboxjes. Die blijven in de meeste huishoudens 24 uur per dag aanstaan. Een master-slave stekkerblok kan daar op een heel goede manier wat aan te doen. Hij schakelt alle genoemde randapparaten af als de computer uitgaat.

Het blok heeft een aantal slave-stopcontacten (5x geaard/schuko en 2x euro) en één mastercontact. Het mastercontact is altijd doorverbonden met de netspanning. Daarop sluit u de PC aan. De slave contacten worden aan- en uitgeschakeld met de master. Daarop sluit u de monitor, printer, enz aan. Als de PC nu uit of aan gaat, gaan die "slaves" ook uit of aan.

Het master/slave stekkerblok heeft een instelbare stroomwaarde waarbij de slaves worden aan/uitgeschakeld. Bovendien heeft het blok nog piekspannings beveiliging voor de netspanning.

De besparing kan aanzienlijk zijn voor wie de slechte gewoonte heeft zijn randapparaten altijd aan te laten staan. Voorbeeld voor monitor (8 Watt), ADSL modem (12 Watt), luidsprekertjes (5 Watt), scanner (10 Watt) en printer (5 Watt). Bij een totale besparing van 40 Watt, scheelt dat zo'n €80,- per jaar (1 Watt besparing scheelt €2 op jaarbasis). Het apparaat verdient zichzelf dus in snel terug!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Groene tafelcontactdoos master/slave à € 30,95