USB ON THE GO TABLETCONVERTER : AL UW USB-APPARATUUR AANSLUITEN OP UW TELEFOONS OF TABLETS
Doelgroep: iedereen die een groot toetsenbord, trackball, muis of iets anders met een USB-snoer, wil aansluiten op een Android-telefoon met een zogenaamde Micro-USB-aansluiting.

Voor veel kinderen is de op het oog zo eenvoudige bediening van een tablet, nog zo simpel niet. Sommigen hebben baat bij een groot of juist heel klein toetsenbord, dan wel een muis of een trackball of joystick. Alleen... de normale USB-apparatuur past dus niet op die kleine micro-usb-poortjes van vele Android telefoons en tablets.

Daar is gelukkig iets op gevonden, het heet 'Android on the go' en doet niets anders dan via deze eenvoudige kabel de randapparatuur met een USB-plug te verbinden. En die werkt dan ook nog eens meteen. Makkelijker (en goedkoper) kan het niet!

Kabellengte is 16 cm (ligt dus nooit verschrikkelijk in de weg)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
USB on the go à € 9,95