USB-C ON-THE-GO KABELTJE
Doelgroep: iedereen die een USB-muis, -toetsenbord, -joystick,- trackball of USB-stickje aan zijn telefoon met USB-C connectie wil aansluiten.

De USB Type C connector is de meest recente aansluiting voor USB 3.1, van uw Samsung, Nokia, Huawei e.d. telefoon. De meeste nieuwe Androïd telefoons gebruiken deze nieuwe aansluiting. Ook Google's Chromebook beschikt over deze aansluiting (poort), alsmede de MSI Gaming Notebooks en de Google Pixel C.

De USB-C-poort kan 28Gb encoding aan en kent een snelheid snelheid tot 10 Gbps.
Type-C biedt positieve en negatieve plug functionaliteit.
Via USB Power kunt u de aangesloten apparatuur 'onder stroom' houden c.q. opladen.

Met OTG (On The Go) Data functie, da's handig voor als u bijvoorbeeld uw foto's of andere gegevens op een gewone USB-stick wilt zetten, u hoeft uw telefoon dan niet eerst op een PC aan te sluiten, maar kunt meteen de bestanden en ook nog eens heel snel, overzetten.

Specificaties:
Kleur: zwart
Kabel Lengte: Ca. 16 cm
Connector 1: USB 3.1 type C Mannetje
Connector 2: USB 3.0 Type A Vrouwtje

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
USB-C on-the-go kabeltje à € 9,95