OKI-REKENEN 1
Doelgroep: kinderen van 7-9 jaar in basis- en speciaal onderwijs.

De Wereldse Euroreis
Ricky neemt je mee door Europe en leert je rekenen met euromunten. In de verschillende spelelementen leer je o.a. boodschappen doen met een gegeven budget, uitrekenen hoeveel je terugkrijgt en gepast betalen. Het spel kent 3 niveaus.
In het spelonderdeel geschiedenis leer je Europa kennen. Maar ook de kinderen en de vlaggen van hun land. Zoek aan de hand van hun kleding uit waar ze wonen. Of geef aan waar een gevraagd land ligt op de kaart van Europa.

Het spel bestaat uit 5 verschillende spellen. Boodschappen doen, naar de bank, wisselgeld, eurolanden en kassabon. Boodschappen doen leert kinderen voor het gegeven geld producten te kiezen. Naar de bank leert kinderen geld tellen.
Wisselgeld laat kinderen in de supermarkt berekenen hoeveel wisselgeld ze terug krijgen voor een gegeven bedrag. Kassabon leert kinderen aan de hand van de bon te berekenen hoeveel geld ze kwijt zijn aan hun producten.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Oki-Rekenen 1 à € 21,50