DIGITALE VIDEO CAMERA
Een betrekkelijk goedkope, veerkrachtige en intuitieve digitale video camera, bedoeld voor leerlingen en leerkrachten, zodat ze hun eigen video- en geluidsmateriaal kunnen opnemen om te gebruiken binnen multimediale of web-based projecten! De video-opnamen kunnen worden gebruikt als bronnen voor studie en uiteraard om de vorderingen van leerlingen mee op te nemen. U zou zelfs opnamen van uw leerlingen kunnen maken, enige speciale effecten toe kunnen voegen en hen tot filmster voor 1 dag kunnen bombarderen!
Deze versie heeft een sterk verbeterde videokwaliteit als u hem los van de computer gebruikt. Het geheugen is ook uitgebreid t.o.v. de eerdere versie.

U kunt de camera gebruiken voor foto's en video-opnamen.
- 150 Foto's van hoge resolutie of 600 lage resolutie.
- De videobestanden zijn niet verschrikkelijk groot, makkelijk te bewerken
- Resolutie is 320 x 240 pixels
- 6 Minuten video-opnamen en geluidsopnamen
- Video editing en stop-frame animatie software zit er bij
- Makkelijk bestanden op uw PC inlezen middels een USB-aansluiting.

Compatibel met Windows 98, ME, 2000 and XP.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Digitale Video camera à € 198,50
Digitale Video camera (5 tegelijk) à € 941,50