DIGITALE USB-MICROSCOOP
Doelgroep: mensen met beperkt gezichtsvermogen, kinderen (en volwassenen) met oog voor de natuur en techniek.

Deze prachtige digitale microscoop stelt u in staat om bijzonder kleine details op foto's, voorwerpen of tekst te zien op uw beeldscherm.

Technische gegevens
- Vergroot tekst of beeld tot maximaal 230 keer en laat de digitale afbeeldingen op uw beeldscherm zien
- Video & Still Image resolutie tot 1280 x 1024 pixels (SXGA)
- Aansluiten eenvoudigweg via een USB-kabel, benodigde stroom komt ook uit USB-poort, er is geen externe stroomvoorziening nodig!
Compatibel met Windows XP en Vista, 256 Mb RAM geheugen is nodig, 100 Mb vrije harde schijfruimte. 16 Bits grafische kaart. Voor de maximale vergroting van 230 x (1,3 Megapixel) heeft u minimaal een 17" monitor nodig!
- Perfect hulpmiddel voor slechtziende mensen, die moeite hebben om krant of boek te lezen
- Een prachtig cadeau voor kinderen die het leuk vinden om rond te neuzen op micro-niveau in de natuur (kevertjes, wormpjes, bloemen) of om bijvoorbeeld een electronisch circuit-bord te bekijken
- De microscoop is bijvoorbeeld te gebruiken in laboratoria (school, universiteit, pathologie, biotechnologie, agricultureel, industrieel), in ziekenhuizen, bij opleidingen voor verpleegkundigen en artsen en bij bedrijven of instellingen die elektronische componenten fabriceren, dan wel controleren! Huid en hoofdhaar kunt u ook op eenvoudige wijze bekijken. Wellicht zijn er nog veel meer mogelijkheden!
- Compacte afmetingen: 121mm (L) X 35mm (R); Gewicht: 240g
- Video-formaat: AVI
- Lens: dual axis 27 x en 100 x Microscopic Lens
- Handmatig focus van 10 mm tot oneindig
- Sluitersnelheid: 1 sec tot 1/1000 sec.
- Witbalans en exposure: automatisch

Vanaf onze site kunt u de Engelstalige handleiding downloaden.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Digitale USB-Microscoop à € 91,50