MAP 'EENVOUDIG AANGEPAST' VAN MODEM COMMUNICATIE- EN COMPUTERCENTRUM
Sinds kort is er een prachtige map, die vol staat met allerlei hulp- en communicatiemiddelen, alsmede software voor een ieder die lichte of ernstige beperkingen heeft, maar ook voor ouders en therapeuten. Het Belgische MODEM heeft deze map uitgebracht en in Nederland verkoopt Edupro hem. Om de prijs hoeft u het niet te laten!

Als u wilt weten wat er zoal te koop is op het gebied van aangepaste muizen, software, communicatie-hulpmiddelen etc. dan kunt u met deze map in één keer een goed overzicht krijgen.

U vindt goedkope, of zelf te maken hulpmiddelen, maar ook interessante en aangepaste software. Ook komen veel technische hulpmiddelen aan bod.

MODEM selecteerde voor deze map in het bijzonder de hulpmiddelen en de software waarmee iedereen onmiddellijk aan de slag kan, zonder ingewikkelde handleidingen te hoeven lezen. Voor elk wat wils!

MODEM is een adviescentrum over communicatiehulpmiddelen en computeraanpassingen, meer informatie kunt u vinden op www.modemadvies.be of downloaden van onze website.

MODEM geeft concrete ondersteuning aan personen met beperkingen en hun begeleiders. Deze ervaring heeft men benut voor het samenstellen van de hier genoemde map.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Map 'Eenvoudig aangepast' van MODEM Communicatie- en Computercentrum à € 15,95