JOY FACTORY TABLETHOUDER ALGEMEEN
Doelgroep: iedereen die zijn of haar tablet stevig wil bevestigen m.b.v. een Joy Factory Mag Connect systeem, dat u elders op onze site vindt, klik even op deze link.

Mocht u in het bezit zijn van een tablet tussen de 7 en 13 inch, waarvoor geen geschikte hoes of cover bestaat, of gewoon deze houder handig vindt voor uw iPad of Samsung /Huawei etc.-tablet, dan is deze tablethouder een prima oplossing.

U plakt hem m.b.v. de zelfklevende strip die de gehele voorkant van de houder bestrijkt, op uw tablet en via één van onze slimme Joy Factory Mag Connect montagesystemen, zet u de tablet muurvast op tafel, rolstoel, bedbuis etc. etc.

Dat magnetisch montagesysteem is supersterk en buitengewoon eenvoudig en snel om uw tablet op meerdere plekken in huis, of zelfs in de auto, te bevestigen. U haalt gewoon de tablet met de houder van de magnetische 'poot' en neemt hem mee, of plaatst hem elders op een andere magnetische poot.

Nette prijs ook voor een dergelijk handig ding!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Joy Factory tablethouder algemeen à € 34,50