SWITCH ART
Doelgroep: peuters en kleuters met ontwikkelingsstoornissen, meer in het bijzonder beperkte motorische vaardigheden. (Cognitief niveau: vanaf 1 jaar)
Als het kind dat dit programma gaat doen in staat is een knop te bedienen, welke dan ook, dan kan hij of zij de plaatjes kleuren in dit programma. Het programma versterkt ook het kiezen van kleuren, oog-handcoördinatie, verticaal en horizontaal bewegen en oorzaak en gevolg. Het programma doet dat middels de volgende technieken: een rij krijtjes is zichtbaar bovenin het beeldscherm. Onderaan het beeldscherm vind u een of twee zwart-wit tekeningen. Een handje wijst naar het volgende te kleuren deel van de tekening. Een rechthoekje is zichtbaar om een van de krijtjes, het rechthoekje verschuift om de 1 tot 2 seconden en gaat dan naar het volgende krijtje. Als het kind op de gewenste kleur is, drukt het op de knop, het krijtje beweegt naar de tekening en het betreffende deel wordt automatisch gekleurd. Dan wijst het handje naar het volgende onderdeel etc etc. Als de tekening geheel is ingekleurd, verschijnt een nieuwe tekening. Meer dan 20 tekeningen zitten er in dit programma. Geluid houdt de aandacht gevangen!
Hardware-vereisten: IBM 286 of sneller, DOS EGA of VGA monitor. Optioneel: joystick (serieel of op gamepoort), 1-knopsbediening, switch-adapter.

Bij Stichting Edupro zijn aanpassingen verkrijgbaar. Zie kopje Hardware op onze website.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Art à € 28,95