TRUE FRIENDS
Doelgroep: peuters en kleuters met ontwikkelingsstoornissen, meer in het bijzonder beperkte motorische vaardigheden. (Cognitief niveau: 1 tot 5 jaar)
Dit is een kleurprogramma voor jonge kinderen. Het programma kan door twee kinderen gedaan worden, 1 speelt het m.b.v. de knop of joystick o.i.d. en de ander speelt met de spatiebalk van het toetsenbord. Heel goed te gebruiken in een klassensituatie waarbij gehandicapte en niet-gehandicapte kinderen samen werken! Kinderen moeten om de beurt werken en leren daarbij te wachten op hun beurt. De tekeningen die ingekleurd moeten worden zijn voor jonge kinderen gemaakt.
Hardware-vereisten: IBM 386 of sneller, DOS VGA monitor. Optioneel: joystick (serieel of op gamepoort), 1-knopsbediening, switch-adapter.

Bij Stichting Edupro zijn aanpassingen verkrijgbaar. Zie kopje Hardware op onze website.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
True Friends à € 31,95