KIJK EN LUISTER (LOOK AND LISTEN)
Doelgroep: Peuters en kleuters, kinderen met een lichamelijk handicap, zodanig dat aangepaste besturing, of 1-knops besturing gewenst is.
Kijk en luister is een heel basaal oorzaak-gevolg programma, het laat de gebruiker reageren op geluiden en beelden middels eenvoudige knopdrukken of muisklikken. Als de muis, de knop of de spatiebalk van het toetsenbord worden ingedrukt, komt er een voorwerp over het beeldscherm, begeleid door aardige en levendige muziek. De getoonde voorwerpen zijn groot en kleurrijk. U vindt er dingen uit het huishouden, leuke cartoons, eten en vele andere dingen. Er zijn meer dan 100 foto's en tekeningen die voorbij komen en meer dan 35 verschillende liedjes. De gebruikers hoeft maar te drukken of te klikken en er volgt een aardige animatie op het beeldscherm.

Het leuke van Kijk en luister is dat het helemaal door de gebruiker of diens begeleider of leerkracht is aan te passen! Uw eigen foto's of tekeningen en zelf muziek of gesproken woord kunt u toevoegen! Liedjes en gesproken woord in het bekende "Wave" formaat en foto's of tekeningen in het nog bekendere JPEG formaat. U kunt denken aan een foto van de gebruiker, zijn of haar favoriete stukje speelgoed of welke foto dan ook die u met een digitale camera of een aardige scanner maakt. Zelfs een tekening die gemaakt is met een tekenpakket kunt u gebruiken, mits in de genoemde bestandsformaten opgeslagen! U kunt ook de door ons opgenomen auditieve hulp opnieuw opnemen om de gebruiker eraan te herinneren dat hij of zij een druk op knop of klik op de muis moet geven. Dit kan handig zijn als de gebruiker goed reageert op een bekende stem, u kunt het uiteraard gewoon in het Nederlands doen, of in een andere taal, indien gewenst. Ook voor woordenschat-ontwikkeling en gebruik door logopedisten is dit een fantastisch hulpmiddel dat geheel naar wens kan worden samengesteld.

Systeemeisen:
133 MHz of snellere Pentium
150 Mb harde schijf ruimte
Windows 95 of nieuwere versies
Minstens 65000 kleuren (16 bits) moeten de videokaart en monitor aankunnen!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kijk en luister (Look and Listen) à € 56,95