SCAN AND PAINT CD-ROM
Doelgroep: kinderen vanaf 1 tot en met 4 jaar die baat hebben bij 1-knops besturing.

Tussen de twee en tien tubes verf ziet u rechts op het beeldscherm staan. Links daarvan vindt u een eenvoudige tekening die middels de verf is in te kleuren. Een aanwijzer staat links of rechts op het scherm. De gebruiker van het programma moet 1 van de kleurtjes aanklikken met muis of knop, dan wel met het toetsenbord, of via het zogenaamde scannen (computer gaat over de tubes heen als het ware tot de juiste kleur is bereikt, middels stapsgewijs scannen of scannen via een bepaalde tijdsinterval). Nadat een stuk van de tekening ingekleurd is, gaat de aanwijzer automatisch bij een ander in te kleuren stuk van de tekening staan.

Scan & Paint is een levendig softwareprogramma dat ontworpen is voor kinderen met een cognitief niveau vanaf ongeveer 12 maanden oud. Een flink aantal vaardigheden wordt aangeboden op een speelse manier, want het kind mag tekeningen inkleuren. Over het algemeen zijn kinderen daar gek op. Scan & Paint heeft standaard meer dan 60 tekeningen 'aan boord', in de categorieen dieren, eten, vakantie en combineren van plaatjes. U kunt ook uw eigen tekeningen toevoegen, dat is natuurlijk altijd het aardigst!

Het programma kent een groot aantal instelmogelijkheden:
- U kunt kiezen uit het uitspreken van de kleuren door een Nederlandse stem of een speels muziekje op de achtergrond laten spelen.
- U kunt het scannen instellen als tijdscannen, stapsgewijs scannen met 1 of 2 knoppen, of u kunt de tube verf laten kiezen middels een klik van de muis.
- U kunt tussen de 2 en 10 tubes verf op het beelscherm laten zien, om de moeilijkheidsgraad te verhogen.
- U kunt de muisaanwijzer veranderen in een pijltje, een verfkwast of gekleurde hoorntjes.
- U kunt de snelheid van de animaties instellen.
- U kunt de printmogelijkheid aan- of uitzetten onderaan het scherm.
- U kunt verschillende lijsten met plaatjes voor verschillende kinderen maken.
- U kunt uw eigen tekeningen toevoegen.
- U kunt de taal van de kleuren en beloningen kiezen, standaard ingesteld op Engels, maar ook het Nederlands is instelbaar. (deze talen zijn vanaf de website van Judy Lynn, www.judylynn.com af te halen)

Aan te leren vaardigheden in het programma:
- Stap voor stap scannen.
- Scannen met een tijdsinterval.
- Kiezen van kleuren.
- Oorzaak en gevolg.
- Combineren van kleuren.
- Doelgericht kleuren.
- Vertikaal & Horizontaal volgen.
- Oog-handcoordinatie.

Minimale systeemeisen:
233Mhz Pentium of sneller
32 Mb intern geheugen
130 Mb ruimte op de harde schijf
Alle versies van Windows vanaf Windows 95
Geluidskaart
VGA monitor of beter

N.B. Het programma is vanaf maart verkrijgbaar! Het wordt wereldwijd in 1 keer uitgebracht in alle beschikbare talen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Scan and Paint à € 56,95