MATCH IT CD-ROM
Doelgroep: 2 jaar en ouder

Weer een Judy-Lynn programma!

Bij deze activiteit beweegt de ster over ieder deel van de puzzel. Als de knop die met de computer is verbonden wordt ingedrukt als de ster boven de stervorm zweeft, dan zal de ster daarin vallen. Als de knop wordt ingedrukt als de ster niet boven de stervorm zweeft, dan zal de ster wel naar beneden gaan, laten zien dat het niet de goede vorm is en weer naar boven zweven om zijn ronde boven alle vormen weer voort te zetten tot uiteindelijk de goede vorm is gekozen.

MATCH IT is een kleurrijk en driedimensionaal kijk en vergelijk-programma. 20 Verschillende activiteiten kunt u vinden op de CD. Vormen, kleuren, voorwerpen, dieren, voedsel, letters en cijfers. Iedere activiteit heeft drie voorwerpen die vergeleken moeten worden.
Een voor een bewegen de te vergelijken voorwerpen heen en weer aan de bovenkant van het computerscherm, ze zweven boven ieder van de drie vormen gedurende een paar seconden, die u van te voren hebt ingesteld.
Als het bewegend voorwerp over het gebiedje gaat waar het thuishoort, moet de gebruiker op een knop drukken. Als dit bij het goede vormpje gebeurt, dan zal de zwevende vorm naar beneden gaan en daar ook blijven. Een stem geeft dan vrolijk aan dat dit goed gedaan is. Als het voorwerp niet past bij het vormpje zal de stem dit ook aangeven en de gebruiker vragen het nog eens te willen proberen.
Het zwevende voorwerp zal dan weer naar boven bewegen en zijn weg over het scherm weer vervolgen.
Het programma is ook te gebruiken door blinde of slechtziende kinderen door volledig af te gaan op de auditieve feedback van het programma, dat alle voorwerpen bij name noemt, alsmede de vormen onderaan het scherm.

Vaardigheden die getraind worden:
- Oorzaak en gevolg
- Oog-handcoördinatie
- Goed kijken
- Vergelijken
- Sorteren

Minimale systeemeisen:
133 MHz Pentium of sneller
16 Mb intern geheugen
50 Mb harde schijfruimte
Windows '95/'98, ME, 2000
16 bits (Hoge Kleuren)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Match It à € 56,95