DESKTOP MAKER (JUDY LYNN)
Doelgroep: alle leeftijden (geschikt voor 1-knops bediening)

De Desktop Maker zorgt ervoor dat u aangepaste desktops kunt creëren om Windows programma's mee op te starten. Als u er bijvoorbeeld voor wil zorgen dat een leerling slechts een aantal programma's op kan starten in Windows (bijv. Microsoft Word of, Judy Lynn's Cause and Effect) dan kunt u voor die leerling een speciale desktop creëren waarop alleen deze programma's te zien zijn. Het selecteren van een Windows programma kan gebeuren door middel van 'stap voor stap scannen', 'scannen middels een vooraf ingestelde tijd', 'touch screen' of door simpelweg met de muis te klikken.

Met behulp van Desktop Maker kunt u een ongelimiteerd aantal verschillende desktops creëren. Een aangepaste desktop kan twee tot twintig verschillende te lanceren programma's bevatten. De Desktop Maker verandert uw huidige Windows desktop niet. Het programma werkt onder uw originele desktop en wanneer u Desktop Maker afsluit, verschijnt de originele desktop weer. Een voorbeeld van een aangepaste desktop ziet u in de bovenstaande illustratie.

Systeemeisen:
233 MHz of sneller
5 Mb harde schijf ruimte
Windows 98 of hoger
16 Mb RAM
Minimaal 16-bit (hoge kleuren)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Desktop Maker (Judy Lynn) à € 78,95