PADDLE PONG
Doelgroep: vanaf 4 jaar (geschikt voor 1-knops bediening)

Paddle Pong is een arcade-classic special ontworpen voor personen met verstandelijke of lichamelijke problemen. De spelers kunnen het programma gelijktijdig bedienen met verschillende soorten invoerapparaten (aangepaste muizen e.d.) om hun paddle (racket) te bewegen.
Bijvoorbeeld: beide spelers gebruiken aangepaste invoerapparaten, of één speler kan een aangepast invoerapparaat gebruiken en de andere een muis, touch-screen of het keyboard. Voor 'switch'-gebruikers (er zijn verscheidene soorten switches, of schakelaars te verkrijgen bij Edupro) zijn twee 'switches' nodig per speler; één om de paddle omhoog te bewegen en een ander om de paddle naar beneden te bewegen

In het programma kunt u de instellingen aanpassen aan de capaciteiten van elke individuele speler. Dit zorgt ervoor dat het spel altijd een gelijke strijd wordt, zelfs al hebben beide spelers een verschillend niveau. Dit spel is dus goed te gebruiken om met verschillende personen te spelen, of je nu een handicap hebt of niet!
Paddle Pong zorgt ervoor dat u alle individuele instellingen van spelers kunt veranderen. De instellingen die u kunt aanpassen zijn: de grootte en kleur van de paddle, de snelheid en grootte van de bal, de achtergrondkleur, het vaardigheidsniveau en de hoeveelheid te winnen punten. Je kan Paddle Pong ook instellen om te spelen met één speler door simpelweg de paddle van de tegenstander net zo groot te maken als de overkant van het speelveld.

Systeemeisen:
233 MHz of sneller
10 Mb harde schijf ruimte
Windows 98 of hoger
16 Mb RAM
Minimaal 16-bit (hoge kleuren)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Paddle Pong à € 31,95