SWITCH ACCESIBLE BOOMBOX
Doelgroep: kinderen vanaf 4 jaar (geschikt voor 1-knops bediening)

Switch Accessible Boombox is een softwareprograma dat de gebruiker in staat stelt om een virtuele stereo-installatie (boombox) te gebruiken met behulp van één schakelaar (invoerapparaat; verschillende aangepaste schakelknoppen en muizen zijn verkrijgbaar bij Edupro), 2 schakelaars of een touch screen (aanrakingsscherm). Het programma stelt u in staat om uw favoriete muziek of videoclips af te spelen met de boombox. De knoppen op de boombox worden bediend door middel van één knop (ingesteld op scannen middels een vooraf ingestelde tijd), 2 knoppen met stap voor stap 'scanning' of door er direct op te drukken met de muis of een touch screen. Optioneel kunnen de knoppen ook met spraakherkenning bediend worden.

In zijn eenvoudigste vorm kan het programma ook ingesteld worden als éénknops bedieningsprogramma; met behulp van een knop zal de muziek dan enkel aan of uit gezet kunnen worden.

Dit programma kan niet alleen muziek, maar ook filmpjes afspelen. De muziekbestanden die het programma kan afspelen zijn MP3, WMA (Windows muziekbestanden), WAV en MEDIO. De ondersteunde filmbestanden zijn MPG, WMV en AVI.

Optioneel zal spraaksynthese (inbegrepen in het programma), de titel van de songs of filmpjes lezen alvorens ze kunnen worden afgespeeld. De knoppen op het scherm (play, skip, volume etc.) kunnen zowel als plaatje of in woorden worden aangegeven. Knoppen kunnen van de boombox worden verwijderd om de bediening van de boombox te versimpelen.

Systeemeisen:
233 MHz of sneller
40 Mb harde schijf ruimte
Windows 98 of hoger
16 Mb RAM
Minimaal 16-bit (hoge kleuren)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Switch Accesible Boombox à € 51,95