PIKO PENTA SWITCH
Doelgroep: iedereen die een zeer compacte muis-achtige bediening wil, maar niet goed met een muis kan of wil omgaan.

De Piko SW5R (Penta Switch) is een compacte, licht bedienbare vijf-functieschakelaar. De vijf gekleurde knoppen hebben een doorsnede van 10 mm.

Met de vier buitenste knoppen kan de muis in vier richtingen worden bewogen, de middelste knop is voor de bevestiging (enter of linker muisklik).

Voor het aansluiten van de Piko SW5R op de pc is een interfacekastje zoals de Atec nodig. Dit is verreweg de goedkoopste in onze rubriek schakelkastjes, voordeel: de seriële stekker van de Piko Penta past achterin de Atec en werkt meteen op uw computer of laptop zodra u de stekker van de Atec in de USB-poort van uw computer steekt! Makkelijker kan het niet, er hoeven geen drivers geïnstalleerd te worden, Plug and Play!

Afmetingen: 17 mm dikte x 49 mm doorsnede
Doosnede knoppen: 10 mm
Gewicht: 18 gram
Bedieningskracht: 75 gram
Aanslagdiepte: 0,8 mm
Aansluiting: 9-polig sub-D

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Piko Penta à € 325,00
Piko Penta inclusief Atec-schakelkastje à € 465,00
Los Atec-schakelkastje à € 154,50