ERGONOMISCHE U-VORMIGE JOYSTICKHENDEL BODYPOINT
Deze U-vormige Joystick Hendel is door zijn ergonomische, afgeronde vorm perfect geschikt voor iedereen die een comfortabele hendel nodig heeft om zijn of haar hand op te leggen. U kunt zo heel eenvoudig de joystick bewegen, terwijl uw hand rust op deze hendel. Hij schiet er ook niet makkelijk af, hetgeen een voordeel is mocht u last hebben van tremoren of onwillekeurige bewegingen. Wij kunnen hem in twee breedten leveren, afhankelijk van de breedte van uw hand. Ook is hij er in twee maten qua bevestigingspunt: 5 mm voor Pretorian joysticks en 6 mm voor Traxsys/Ametek/Penny and Giles joysticks.

De Bodypoint Joystick Hendel in details:
- Verticale 'vleugels' zorgen ervoor dat uw hand niet snel van de hendel afglijdt. U kunt ze zelfs bijbuigen naar wens m.b.v. heet water, zodat er een nóg betere omsluiting van uw hand mogelijk is.
- U kunt de hendel eenvoudig op de bestaande joystick bevestigen, of m.b.v. een paar druppels 1-secondenlijm permanent vastmaken.

Bekijk de handleiding voor meer informatie.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Bodypoint Joystickhendel 76 mm breed, 51 mm diepte bevestigingsgat, doorsnede gat 5 mm à € 139,50
Bodypoint Joystickhendel 76 mm breed, 51 mm diepte bevestigingsgat, doorsnede gat 6 mm à € 139,50
Bodypoint Joystickhendel 101 mm breed, 51 mm diepte bevestigingsgat, doorsnede gat 5 mm à € 139,50
Bodypoint Joystickhendel 101 mm breed, 51 mm diepte bevestigingsgat, doorsnede gat 6 mm à € 139,50