PRETORIAN BLUELINE BLUETOOTH JOYSTICK
Doelgroep: iedereen die graag met een betrekkelijk kleine joystick wil werken en dit ook met tablet of laptop wil doen.

De Pretorian BlueLine joystick is een compacte desktop Bluetooth-joystick die een directe draadloze verbinding mogelijk maakt met elke computer of tablet met ingebouwde Bluetooth. Ideaal voor verbinding met iPad of iPhone met behulp van iOS Assistive Touch voor nauwkeurige cursorbeweging. Maakt ook een gemakkelijke verbinding met Android-apparaten mogelijk.

De BlueLine joystick heeft drie verzonken knoppen en twee aansluitingen voor externe schakelaars, die allemaal individueel kunnen worden geconfigureerd volgens de precieze behoeften van de gebruiker. Het apparaat ondersteunt ook vier instellingen voor cursorsnelheid die door de gebruiker kunnen worden gewijzigd. Andere knopopties zijn onder meer naar links vegen en naar rechts vegen, wat ideaal is voor het omslaan van pagina's, naast functies voor slepen, vergrendelen en plak-klik (dwell).

Alle programmeerbare functies zijn opgeslagen in een niet-vluchtig geheugen en worden automatisch opgeroepen telkens wanneer het apparaat wordt gebruikt, ongeacht het apparaat waarop het wordt gebruikt. Hierdoor kan de joystick worden geconfigureerd voor een bepaalde gebruiker zonder dat hij toegang tot zijn apparaat nodig heeft, wat bijzonder handig en tijdbesparend is voor instellingen met externe cliënten.

De BlueLine joystick heeft een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij die doorgaans 15 uur constant gebruik tussen oplaadbeurten geeft. In de praktijk zal de tijd tussen het opladen, afhankelijk van het gebruik, meerdere dagen bedragen. Het toestel wordt geleverd met een oplaadkabel die via elke USB-aansluiting werkt en tijdens het opladen kan worden gebruikt.

- Afmetingen 18 x 10 x 12 cm.
- Geleverd met drie verwisselbare knoppen (de taps toelopende, T-Bar en een zachte bal).
- Draadloze Bluetooth-verbinding rechtstreeks naar computer of tablet.
- Perfect voor iOS Assistive Touch en Android.
- Ingebouwde lithium oplaadbare batterij. Geeft doorgaans 15 uur constant gebruik tussen de oplaadbeurten.
- Schakelt automatisch uit wanneer hij niet in gebruik is, om de batterij te sparen.
- Vier instellingen voor cursorsnelheid.
- Drie verzonken knoppen en twee aansluitpunten voor losse knoppen, allemaal afzonderlijk programmeerbaar voor verschillende taken.
- Links, midden en rechts klikken
- Sleep en dubbelklik
- Veeg naar links en naar rechts (ideaal voor het omslaan van pagina's)
- Blijf klikken
- Robuuste constructie
- Slecht een lichte aanraakbeweging is nodig om de joystick in werking te krijgen

Voor een presentatie van de joystck zie het volgende fimpje: https://youtu.be/oy-XcPGjGAI

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Pretorian BlueLine Bluetooth joystick à € 430,00